Barion Pixel
  • -50%
Lauren Oliver: Rekviem - Nincs halálosabb kór a szerelemnél Lauren Oliver: Rekviem - Nincs halálosabb kór a szerelemnél

Lauren Oliver:

Rekviem

Nincs halálosabb kór a szerelemnél

Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 1 495 Ft
Adóval együtt

A Káosz című részben előkészített lázadás az utolsó kötetben nyílt forradalommá növi ki magát, és Lena a harcok kereszttüzébe kerül. A börtönből megmentett Juliannel és a barátaival együtt igyekszik menedéket találni a Vadonban, amely azonban már nem az a biztonságos hely, ami volt.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

A Delírium trilógia befejező kötete

 

A Káosz című részben előkészített lázadás az utolsó kötetben nyílt forradalommá növi ki magát, és Lena a harcok kereszttüzébe kerül. A börtönből megmentett Juliannel és a barátaival együtt igyekszik menedéket találni a Vadonban, amely azonban már nem az a biztonságos hely, ami volt. A rendfenntartók átszivárognak a falakon, hogy kiirtsák a táboraikat. Mindeközben Lenának belső csatáit is meg kell vívnia, hiszen élete halottnak hitt kulcsszereplői is felbukkannak.Miközben Lena az életéért küzd a Vadonban, legjobb barátnője, Hana biztonságos, érzelemmentes életét éli kikezelve Portlandben vőlegényével, az új polgármesterrel.

A Rekviem-et egyszerre olvashatjuk Lena és Hana szemszögéből. Egymás mellett élnek, mégis falak választják el őket, egészen addig, amíg sorsuk útjai keresztezik egymást...

Ciceró

Adatlap

Oldalszám
350
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2013
ISBN
9789635398119
Fordította
Heinisch Mónika
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: