Barion Pixel
  • Kiárusítás!
  • -15%
Philip Pullman: A titokzatos kés - Északi fény–trilógia 2. Philip Pullman: A titokzatos kés - Északi fény–trilógia 2.

Philip Pullman:

A titokzatos kés

Északi fény–trilógia 2.

Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

Lyra immáron tudja, mi van az északi fényen túl, s abban a másik világban, ahova jutott, nem csak egy kihalt, furcsa várost talál, hanem egy fiút is. Willnek is megvannak a maga titkai, ő is menekül valahonnan, ám hogy léteznek másik világok, még csupán a kezdet számukra.

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Lyra immáron tudja, mi van az északi fényen túl, s abban a másik világban, ahova jutott, nem csak egy kihalt, furcsa várost talál, hanem egy fiút is. Willnek is megvannak a maga titkai, ő is menekül valahonnan, ám hogy léteznek másik világok, még csupán a kezdet számukra. Ahogy sorsuk összefonódik és történetük bonyolódik, lassan felsejlik, hogy olyasmi felé tartanak ők és a többi, szeretett vagy gyűlölt szereplő, mely minden világot meg fog rengetni - s ebben a titokzatos késnek is nagy szerepe lesz...

Az Északi fény trilógia Nagy-Britannia egyik legsikeresebb és legnagyobb hatású ifjúsági sorozata, mely izgalmas kalandokon, elképesztő szereplőkön és tájakon keresztül mesél olyan alapvető kérdésekről, melyek minden embert érintenek.

Ciceró

Adatlap

Sorozatok
Északi fény-trilógia
Oldalszám
322
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2017
ISBN
9789634320517
Fordította
Borbás Mária
Illusztráció
Philip Pullman
Új

16 további termék ebben a kategóriában: