Barion Pixel
  • -50%
David Yoon: Frank Li és a szerelem - Két barát, egy álrandis cselszövés. Mi baj lehet? David Yoon: Frank Li és a szerelem - Két barát, egy álrandis cselszövés. Mi baj lehet?

David Yoon:

Frank Li és a szerelem


Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 1 745 Ft
Adóval együtt

Frank Linek két neve van. Az amerikai neve Frank Li, a koreai Sung-Min Li. Senki sem szólítja a koreai nevén, még a szülei sem. Frank alig beszél koreaiul. Dél-Kaliforniában született és nevelkedett.

A szülei mégis elvárják tőle, hogy egy kedves, koreai lány legyen a párja. Ez gond, mert Frank végre az álombarátnővel jár.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<< 

Frank Linek két neve van. Az amerikai neve Frank Li, a koreai Sung-Min Li. Senki sem szólítja a koreai nevén, még a szülei sem. Frank alig beszél koreaiul. Dél-Kaliforniában született és nevelkedett.

A szülei mégis elvárják tőle, hogy egy kedves, koreai lány legyen a párja. Ez gond, mert Frank végre az álombarátnővel jár: Brit Meansszel. Brittel, aki éppen olyan vicces és kocka, mint ő. Brittel, aki mindenkinél jobban képes megnevettetni. Brittel, aki… fehér.

Frank életében először szerelmes, és szembe kell néznie a ténnyel, hogy bár a szülei mindent feláldoztak azért, hogy őt a lehetőségek hazájában neveljék fel, a hagyományos elvárások miatt mégsem lehet hétköznapi amerikai tini. Frank kétségbeesetten szeretne Brittel lenni úgy, hogy a szülei erről ne szerezzenek tudomást, ezért egy családi baráthoz, Joy Songhoz fordul, aki hasonló problémával küzd. Kiötlenek egy tervet, így segíthetnek egymáson, és a szüleik sem lihegnek a nyakukba. Frank azt hiszi, minden gondja megoldódott, de aztán olyasmi történik, ami miatt eltűnődik, tudott-e addig bármit is a szerelemről vagy akár saját magáról.

 

David Yoonnak ez az első regénye. Ő illusztrálta a Minden, minden című könyvet, amit felesége, Nicola Yoon írt.

GABO

Adatlap

Oldalszám
416
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2019
ISBN
9789634068617
Fordította
Szabó Luca
Új

Letöltés

Frank Li és a szerelem részlet

Letöltés (1.46MB)

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: