Barion Pixel
  • -15%
Kiera Cass: Eljegyezve Kiera Cass: Eljegyezve

Kiera Cass:

Eljegyezve

Eljegyezve 1.

Eredeti ár: 3 690 Ft
Online ár: 3 137 Ft
Adóval együtt

A király őt választotta, a szíve azonban valaki másé...

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Koroa fiatal királya még nem akar megállapodni egyetlen nő mellett – de aztán megismeri Hollis Brite-ot. Hollis a Keresken-kastélyban nőtt fel, és a többi nemesi származású lánnyal együtt abban reménykedik, hogy sikerül felhívnia magára a király figyelmét. Amikor Jameson király szerelmet vall neki, érthető örömmel és izgalommal fogadja az uralkodó közeledését.

De hamar rájön, hogy ez az új élet a különleges ajándékok és a kitüntetett figyelem mellett komoly elvárásokkal is jár. Hollis nem biztos abban, hogy meg tud felelni a királyi követelményeknek. Izoltánia királya látogatást készül tenni az országukban, és Hollis szeretné bebizonyítani Jamesonnak és önmagának, hogy rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, amelyeket egy leendő királynétól elvárnak. De aztán találkozik egy izoltániai idegennel, akinek megvan az a titokzatos képessége, hogy a szívébe lát. Hollis rádöbben, hogy olyan jövőt kíván magának, amire addig gondolni sem mert.

 

Kiera Cass a Párválasztó-sorozat és A szirén szerzője. Ezen kívül feleség, anya, és még sok minden más, amit hosszú lenne felsorolni. Többek között remekül ért ahhoz, hogy magával ragadja és megríkassa az olvasóit. Kieráról és a könyveiről a www.kieracass.com weboldalon tudhatnak meg többet.

GABO

Adatlap

Oldalszám
312
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2020
ISBN
9789635660001
Fordította
Gondáné Kaul Éva
Kiadó
GABO
Eredeti cím
The Betrothed
Új

16 további termék ebben a kategóriában: