Gasztronómia

Nancy Harmon Jenkins:

Mediterrán ízek


 Nancy Harmon Jenkins: Mediterrán ízek

Nancy Harmon Jenkins könyve egyszerre szakácskönyv, élvezetes olvasmány és útikönyv: úgy vezeti el az olvasót a mediterrán konyhaművészet világába, hogy közben bejárja és bemutatja a Földközi-tenger környékének minden táját, ahol a feledhetetlen ízek születnek.

Bővebb leírás

3 500 Ft

(árat csökkentettünk 15 %-al)

2 975 Ft

Emailben értesítjük amint a könyv megrendelhető!
Értesítést kérek!

Nancy Harmon Jenkins könyve egyszerre szakácskönyv, élvezetes olvasmány és útikönyv: úgy vezeti el az olvasót a mediterrán konyhaművészet világába, hogy közben bejárja és bemutatja a Földközi-tenger környékének minden táját, ahol a feledhetetlen ízek születnek.

Andalúzia „fehér falaitól” Törökország és Szíria partvidékéig, Szicília és Kréta szigetvilágáig, Toscana napsütötte tájaiig. Különleges, de egyszerűen, nálunk is kapható és hazai nyersanyagokkal is elkészíthető ételkülönlegességek történetét meséli el, miközben pontos receptleírásokkal is szolgál. A híres amerikai gasztronómus írónő nagy jelentőséget tulajdonít a tengeri sónak, az extra szűz olívaolajnak, a pastának, a kuszkusz, a bulgur főzősi rejtelmeinek, a borok, a hüvelyesek, a zöldségek, valamint a tenger gyümölcseiből készülő fogások gazdag felhasználásának.

  • Kötés Kötött
  • ISBN 9789635395118


No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

30 más termék ugyanabban a kategóriában:

Gasztronómia

Írók

Kosár  

Nincs termék

0 Ft Szállítás
0 Ft Összesen

Kosár Fizetés

Hírlevél

Kövessen minket

Képek, szövegek szerzői joga: © Akkord, Ciceró, Gabo könyvkiadók