Barion Pixel
  • Kiárusítás!
  • -15%
Yotam Ottolenghi: Vegetáriánus finomságok - Kulináris élmények a zöldséges ételek mesterétől Yotam Ottolenghi: Vegetáriánus finomságok - Kulináris élmények a zöldséges ételek mesterétől

Yotam Ottolenghi:

Vegetáriánus finomságok

Kulináris élmények a zöldséges ételek mesterétől

Eredeti ár: 8 990 Ft
Online ár: 7 642 Ft
Adóval együtt

  

Ottolenghi ételek iránti elhivatottsága mediterrán kötődéséből és az alapanyagok iránti végtelen szeretetéből táplálkozik. Ő maga nem vegetáriánus, ez is az oka, hogy a zöldségételeket egészen eredeti és újító módon közelíti meg, hangsúlyos ízekre és lenyűgöző, friss kombinációkra alapozva.

  

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Az éttermeivel és szakácskönyveivel világhírnevet szerző YOTAM OTTOLENGHI a főzés és a szakácskönyvírás világának egyik legizgalmasabb új tehetsége. Ez a páratlan zöldséges receptgyűjtemény 120 eredeti ételleírást tartalmaz, a receptek közül sok kifejezetten a Guardian Weekend magazin Új vegetáriánus rovatába készült.

 

Ottolenghi ételek iránti elhivatottsága mediterrán kötődéséből és az alapanyagok iránti végtelen szeretetéből táplálkozik. Ő maga nem vegetáriánus, ez is az oka, hogy a zöldségételeket egészen eredeti és újító módon közelíti meg, hangsúlyos ízekre és lenyűgöző, friss kombinációkra alapozva. A leveles zöldségféléknek, padlizsánnak, káposztaféléknek, a rizsnek és gabonáknak, tésztáknak és hüvelyeseknek, gyökérzöldségeknek, sütőtöknek, hagymának, gyümölcsöknek, gombáknak és paradicsomnak szentelt fejezetekben a színek, ízek és textúrák sokfélesége rendkívüli.

GABO

Adatlap

Oldalszám
288
Kötés
Kötött
Kiadási év
2015
ISBN
9789634060963
Fordította
Fehér Zsuzsanna
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: