Barion Pixel
  • -15%
Deborah Gray: 500 kalóriaszegény étel - Egészséges és finom Deborah Gray: 500 kalóriaszegény étel - Egészséges és finom

Deborah Gray:

500 kalóriaszegény étel

Egészséges és finom

Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt

Az 500 kalóriaszegény étel azoknak szól, akik amellett, hogy ügyelnek a kalóriákra, ízletes és étvágygerjesztő, házias ételeket szeretnének készíteni. Ebben az 500 finom ételt felvonultató gyűjteményben minden megtalálható a levesektől a főételeken át a köretekig, sőt a desszertekig és süteményekig.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Az 500 kalóriaszegény étel azoknak szól, akik amellett, hogy ügyelnek a kalóriákra, ízletes és étvágygerjesztő, házias ételeket szeretnének készíteni. Ebben az 500 finom ételt felvonultató gyűjteményben minden megtalálható a levesektől a főételeken át a köretekig, sőt a desszertekig és süteményekig. A könnyen követhető recepteket gyönyörű fotók illusztrálják.

 

▪ Minden részletre kiterjedő bevezető az egészséges étkezésről, ajánlások, mikor és hogyan csökkenthető a zsír, a cukor, illetve a kalória úgy, hogy ne menjen az étel ízének rovására

 

▪ Számos apró ötlet, hogyan tegyük az ételeket könnyebbé

 

▪ Nemcsak alacsony kalóriatartalmú ételek receptjeit vonultatja fel, de tejmentes, gluténmentes, vegetáriánus, szívbarát, alacsony szénhidráttartalmú, valamint létfontosságú vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag változatokat is. És ezek mind ízletesek is!

 

▪ Alapreceptek alacsony zsírtartalmú sajtmártáshoz, pitetésztához és majonézhez

GABO

Adatlap

Oldalszám
288
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2020
ISBN
9789634069102
Fordította
Dobozi Andrea
Új

16 további termék ebben a kategóriában: