Barion Pixel
  • -15%
Kay Maguire: A chili - Hogyan termesszünk és tartósítsunk chiliket és más paprikákat Kay Maguire: A chili - Hogyan termesszünk és tartósítsunk chiliket és más paprikákat

Kay Maguire:

A chili

Hogyan termesszünk és tartósítsunk chiliket és más paprikákat

Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

Magyar hegyes erős, Red Savina, Scotch Bonnet és Elephant Trunk – chilik mindenféle színben, formában és csípősségben az édes, húsos fajtáktól azokig, amelyek még a fejünk búbját is csípik.

Könyvünk megad minden információt, amelyre szükségünk lehet ahhoz, hogy csípős vagy kevésbé csípős paprikákat termesszünk.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Magyar hegyes erős, Red Savina, Scotch Bonnet és Elephant Trunk – chilik mindenféle színben, formában és csípősségben az édes, húsos fajtáktól azokig, amelyek még a fejünk búbját is csípik.

Könyvünk megad minden információt, amelyre szükségünk lehet ahhoz, hogy csípős vagy kevésbé csípős paprikákat termesszünk. Lépésről lépésre bemutatja a magok elvetésének, a növények ápolásának, a termés leszedésének és a gyakori problémák elhárításának módjait. A chilikedvelők bőven találnak a könyvben egyéb érdekességet is, például a tartósításról vagy a Scoville-skáláról, ami a csípősséget mutatja, továbbá inspiráló ötleteket és ínycsiklandó recepteket kapnak ahhoz, hogyan élvezzék munkájuk gyümölcsét.

A táblázatokkal, listákkal, fényképekkel és illusztrációkkal gazdagon ellátott könyv tökéletes útmutató a házilag termesztett chilik világába.

GABO

Adatlap

Oldalszám
144
Kötés
Kötött
Kiadási év
2021
ISBN
9789635660476
Fordította
Kleinheincz Csilla
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: