Gasztronómia

Cara Hobday, Jo Denbury:

A tálalás titkai

Hogyan kápráztassa el vendégeit

Cara Hobday, Jo Denbury: A tálalás titkai - Hogyan kápráztassa el vendégeit

Kápráztassa el vacsoravendégeit a kötetben összegyűjtött, jobbnál jobb tálalási ötletekkel!

Gazdagon illusztrált könyvünk segítségével profivá válhat saját konyhájában, bármilyen étel tálalásáról is legyen szó.

Bővebb leírás

3 990 Ft

(árat csökkentettünk 15 %-al)

3 392 Ft

Emailben értesítjük amint a könyv megrendelhető!
Értesítést kérek!

Kápráztassa el vacsoravendégeit a kötetben összegyűjtött, jobbnál jobb tálalási ötletekkel!

Gazdagon illusztrált könyvünk segítségével profivá válhat saját konyhájában, bármilyen étel tálalásáról is legyen szó.

Akár kezdő, akár tapasztalt szakács, ez a könyv segít elsajátítani a szép tálalás csínját-bínját, valamint kialakítani saját tálalási stílusát. Ismerje meg a legalapvetőbb édes és sós garnírungok - a retekrózsáktól a zöldségspagettin át a ropogós cukorcsavarokig és kandírozott virágokig - elkészítésének technikáját.

 

Cara Hobday tizennégy éve dolgozik gasztronómiai szakíróként és foodstylistként. Emellett számos szakácskönyvet is publikált.

Jo Denbury szabadúszó újságíróként dolgozik Londonban. Előzőleg olyan magazinoknál dolgozott, mint az Elle Decoration, a Telegraph Magazine és a Coast. Rendszeresen publikál különbözőgasztronómiai rovatokban.

  • Sorozatok Konyhaművészet
  • Oldalszám 176
  • Kötés Kötött
  • Kiadási év 2010
  • ISBN 9789636894139
  • Fordította Karetka Zsófia


No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

30 más termék ugyanabban a kategóriában:

Gasztronómia

Írók

Kosár  

Nincs termék

0 Ft Szállítás
0 Ft Összesen

Kosár Fizetés

Hírlevél

Kövessen minket

Képek, szövegek szerzői joga: © Akkord, Ciceró, Gabo könyvkiadók