Gasztronómia

Joanna Farrow:

Főzőiskola

Konyhai technikák lépésről lépésre

Joanna Farrow: Főzőiskola - Konyhai technikák lépésről lépésre

Több mint 250 előkészítési és sütési-főzési eljárás könnyen érthető leírása szemléletes fényképekkel.

Bővebb leírás

6 990 Ft

(árat csökkentettünk 15 %-al)

5 942 Ft

Emailben értesítjük amint a könyv megrendelhető!
Értesítést kérek!

Ha valaha is úgy vélte, hogy a szakácskönyvek vagy a tévés szakácsok receptjei túlságosan bonyolultak, most megváltozhat a véleménye.

A Főzőiskola könnyen követhető leírásai lépésről lépésre végigvezetik mindazokon a konyhai eljárásokon, amelyek ismeretében nagyszerű szakács válhat Önből. Megmutatja, hogyan váljon profivá a konyhában minden téren, a besamelmártás készítésétől a halfilézésen vagy a zselatin felhasználásán át a tésztagyúrásig, a tortalapok vagy a kenyér sütéséig.

Akár meglévő ismereteit akarja kiegészíteni, akár teljesen új technikákat szeretne elsajátítani, a részletes leírások és az egyes lépéseket illusztráló fényképek biztosítják , hogy a piskóta elkészítését ugyanolyan egyszerűnek fogja találni, mint a paradicsom hámozást. A könyv több mint 250 olyan eljárást mutat be, amelyek segítségével lenyűgözheti barátait és családtagjait gasztronómiai teljesítményével.

  • Oldalszám 256
  • Kötés Kötött
  • Kiadási év 2009
  • ISBN 9789636892760
  • Fordította H. Kovács Mária


No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

30 más termék ugyanabban a kategóriában:

Gasztronómia

Írók

Kosár  

Nincs termék

0 Ft Szállítás
0 Ft Összesen

Kosár Fizetés

Hírlevél

Kövessen minket

Képek, szövegek szerzői joga: © Akkord, Ciceró, Gabo könyvkiadók