Gasztronómia

Chantal Coady:

Csokoládé


Chantal Coady: Csokoládé

A csokoládé-szakértők egyetértenek abban, hogy a csokoládékészítés fortélya vetekszik a nagy borok előállításáéval.


A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

Bővebb leírás

3 500 Ft

(árat csökkentettünk 15 %-al)

2 975 Ft

Emailben értesítjük amint a könyv megrendelhető!
Értesítést kérek!

A csokoládé-szakértők egyetértenek abban, hogy a csokoládékészítés fortélya vetekszik a nagy borok előállításáéval.

Kukkantsunk a csokoládékészítés kulisszái mögé, és fedezzük fel a kardamon, a levendula vagy az Earl Grey teák illatából ismert bergamott zamatát. Merüljünk el a híres csokoládékészítő műhelyek, például Robert Linxe termékeinek könnyed, selymes ízvilágában, miközben felfedezőutat teszünk az új, vállalkozó szellemű készítők, mint Paul A. Young, a L’artsan du Chocolat vagy a Hovby No 9 háza táján. Ismerjük meg a mártócsokoládék titkait és hatásukat a csokoládékészítmények ízére és állagára: így majd igazán értékelni tudunk egy darabka friss csokoládétrüffelt vagy a többi csodát.

  • Sorozatok Ínyencek kézikönyve
  • Oldalszám 160
  • Kötés Kötött
  • Kiadási év 2008
  • ISBN 9789636891565


No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

30 más termék ugyanabban a kategóriában:

Gasztronómia

Írók

Kosár  

Nincs termék

0 Ft Szállítás
0 Ft Összesen

Kosár Fizetés

Hírlevél

Kövessen minket

Képek, szövegek szerzői joga: © Akkord, Ciceró, Gabo könyvkiadók