Barion Pixel
  • -50%
Allison Pearson: Kemény dió Allison Pearson: Kemény dió

Allison Pearson:

Kemény dió


Eredeti ár: 3 790 Ft
Online ár: 1 895 Ft
Adóval együtt

Hét év elteltével Kate Reddynek szembe kell néznie az ötvenedik születésnapjával. Gyerekei elviselhetetlen kamaszokká cseperedtek, férje szülei és édesanyja egészségügyi problémákkal küzdenek, férje életközepi válsággal, Kate kénytelen visszatérni a karrierjéhez, melyet évekkel azelőtt feladott. Ismét abban a helyzetben találja magát, hogy kétségbeesve igyekszik minden labdát a levegőben tartani egy zsonglőrmutatványban.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Alison Pearson első regénye, a Csak tudnám, hogy csinálja felkerült a New York Times bestsellerlistájára, és több, mint négymillió példányban fogyott el szerte a világon. Ahogyan Oprah Winfrey mondta, Kate Reddy története „a dolgozó anyák himnusza”.

 

Hét év elteltével Kate Reddynek szembe kell néznie az ötvenedik születésnapjával. A gyerekei elviselhetetlen kamaszokká cseperedtek, a férje szülei és az édesanyja egészségügyi problémákkal küzdenek, a férje pedig életközepi válsággal, így Kate kénytelen visszatérni a karrierjéhez, melyet évekkel azelőtt feladott. Ismét abban a helyzetben találja magát, hogy kétségbeesve igyekszik minden labdát a levegőben tartani egy zsonglőrmutatványban.

Vajon sikerül Kate-nek visszaszereznie az őt megillető helyet a befektetési alapnál, amelyet annak idején ő indított el, vagy megfullad egy alakformáló alsóneműben? Feléleszt egy régi lángot, vagy porig ég a háza, amikor randalírozó tömeg bukkan fel a lánya karácsonyi (a szülők számára mindenképpen) meglepetés buliján? A végére minden kiderül. Kate számára nem lehet ez olyan kemény dió.

GABO

Adatlap

Oldalszám
504
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2018
ISBN
9789634066323
Fordította
Frei-Kovács Judit
Új

Letöltés

kemény dió részlet

Letöltés (907.4KB)

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: