Barion Pixel
  • -15%
Desmond Morris: A csupasz majom Desmond Morris: A csupasz majom

Desmond Morris:

A csupasz majom


Eredeti ár: 3 500 Ft
Online ár: 2 975 Ft
Adóval együtt

Íme, így viselkedik a csupasz majom, a teremtés csúcsán – szeret, dolgozik, háborúzik. Ismerjük meg az embert olyannak, amilyen valójában: a majmok rokonának...

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Íme, így viselkedik a csupasz majom, a teremtés csúcsán – szeret, dolgozik, háborúzik. Ismerjük meg az embert olyannak, amilyen valójában: a majmok rokonának. Láthatjuk udvarolni, párzani, aludni, játszani, de megismerhetjük társasági viselkedését és tisztálkodási szokásait is. Desmond Morris klasszikussá vált könyve Darwin mesterműve, A fajok eredete szellemiségében nem bukott angyalként ábrázolja az embert, hanem mint egy majmot, amely bámulatra méltó rugalmassága, energiája és képzelőereje miatt felemelkedett, de akkor is csupán egy állat, amely könnyen elfelejti, honnan származik.

A csupasz majom mélyreható betekintést nyújt az ember eredetébe, nemi életébe, szokásaiba és az állatvilághoz fűződő, döbbenetes kapcsolataiba. Klasszikus ismeretterjesztő mű, amely egyszerre provokatív, érdekfeszítő és időtlen.

 

„Morris könyve népszerű humánetológia, összefoglalja azokat az ismereteket, amelyeket az emberi viselkedés biológiai tényezőiről az etológia nyújthat.”

Csányi Vilmos

GABO

Adatlap

Oldalszám
292
Kötés
Kötött
Kiadási év
2016
ISBN
9789634062653
Fordította
Hernádi Miklós
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: