Barion Pixel
  • -15%
Brian Cox – Andrew Cohen: Az univerzum csodája: az ember - Hol vagyunk? Egyedül vagyunk? Kik vagyunk? Miért vagyunk itt? Brian Cox – Andrew Cohen: Az univerzum csodája: az ember - Hol vagyunk? Egyedül vagyunk? Kik vagyunk? Miért vagyunk itt?

Brian Cox - Andrew Cohen:

Az univerzum csodája az ember

Hol vagyunk? Egyedül vagyunk? Kik vagyunk? Miért vagyunk itt?

Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

Ez a mű az emberi lét néhány alapvető kérdését ragadja meg, amelyeket az emberiség megfogalmazott, és amelyeken keresztül megpróbáljuk megérteni saját természetünket éppúgy, mint a Világegyetemet, amelyben élünk. Kihasználva az emberi gondolkodás végtelen szabadságát, a szerző felderíti mai tudásunk roppant mélységét, miközben azt is végiggondolja, kíváncsiságunknak köszönhetően meddig juthatunk el a jövőben.

  

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Ez a mű az emberi lét néhány alapvető kérdését ragadja meg, amelyeket az emberiség megfogalmazott, és amelyeken keresztül megpróbáljuk megérteni saját természetünket éppúgy, mint a Világegyetemet, amelyben élünk. Kihasználva az emberi gondolkodás végtelen szabadságát, a szerző felderíti mai tudásunk roppant mélységét, miközben azt is végiggondolja, kíváncsiságunknak köszönhetően meddig juthatunk el a jövőben. Bemutatja, hogy az idő, a fizika és a kémia összjátékának eredményeképpen miként jött létre egy olyan teremtmény, amelyik képes rácsodálkozni saját létezésére, és csillapíthatatlan vágyat érez, hogy megértse, honnan jött, miért képes erről gondolkodni, és merre tart -- ha egyáltalán tart valamerre.

A könyv a BBC nagy sikerű tévésorozatát egészíti ki.

Brian Cox professzor, részecskefizikus, a Manchesteri Egyetem professzora, a Brit Birodalom Rendje lovagrend tisztje, valamint a világ jelenlegi egyik legnagyobb szabású kísérletének, a svájci nagy hadronütköztető ATLAS kísérletének kutatója. A közvélemény elsősorban a BBC népszerű ismeretterjesztő filmsorozatainak előadójaként ismeri.

Akkord

Adatlap

Sorozatok
Talentum Tudományos Könyvtár
Oldalszám
320 + 16 oldal melléklet
Kötés
Kötött
Kiadási év
2016
ISBN
9789632521008
Fordította
dr. Both Előd
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: