Konyhai késtechnikák
Tanuljuk meg, hogyan válasszuk ki késeinket, hogyan tartsuk élesen és mi módon használjuk a leghatékonyabban!
Tanuljuk meg, hogyan válasszuk ki késeinket, hogyan tartsuk élesen és mi módon használjuk a leghatékonyabban!
A jó késtechnika a legfontosabb alkotóelem minden recepthez. Annak ismerete, hogy melyik kés a megfelelő az egyes feladatokhoz, és azt hogyan használjuk, könnyebbé, gyorsabbá és biztonságosabbá teszi a főzést. Akár hagymát kockázunk fel, halat filézünk, osztrigát nyitunk fel vagy kétszersültet szeletelünk, ez a könyv segítséget nyújt a megfelelő kés kiválasztásában, és bemutatja, mi a helyes előkészítési módszer a professzionális végeredményhez.
3 392 Ft Kosárba
5 942 Ft Kosárba
2 542 Ft Kosárba
1 267 Ft Kosárba
2 372 Ft Kosárba
2 967 Ft Kosárba
7 642 Ft Nincs raktáron
No customer comments for the moment.
Only registered users can post a new comment.
Kövessen minket