Barion Pixel
  • -15%
Katie-Elzer Peters: Konyhakert hulladékmentesen - Növesszük újra a leveleket, szárakat, magokat és a többi zöldségmaradékot! Katie-Elzer Peters: Konyhakert hulladékmentesen - Növesszük újra a leveleket, szárakat, magokat és a többi zöldségmaradékot!

Katie Elzer-Peters:

Konyhakert hulladékmentesen

Növesszük újra a leveleket, szárakat, magokat és a többi zöldségmaradékot!

Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 542 Ft
Adóval együtt

Többé ne hajítsuk a szemétbe a sárgarépa levágott végét, a koriander szárát, a saláta vagy a káposzta torzsáját, az avokádó magját! A Konyhakert hulladékmentesen minden szükséges tudnivalót megad arról, hogyan növeszthetjük újra az egyes zöldségeket és gyümölcsöket a konyhai maradékokból.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Kezdjünk új, hulladékmentes életet!

Többé ne hajítsuk a szemétbe a sárgarépa levágott végét, a koriander szárát, a saláta vagy a káposzta torzsáját, az avokádó magját! A Konyhakert hulladékmentesen minden szükséges tudnivalót megad arról, hogyan növeszthetjük újra az egyes zöldségeket és gyümölcsöket a konyhai maradékokból, így mindig lesz otthon friss zöldség és fűszernövény, időt és pénzt takaríthatunk meg,kertészeti ismeretekre tehetünk szert, és egyszerű tudományos kísérleteket végezhetünk el gyermekeink bevonásával.

A fotókkal illusztrált útmutatókat követve láthatjuk, hogy a korábban a szemétbe hajított konyhai hulladékok hogyan fejlődnek ízletes, új növényekké a konyhapulton!

GABO

Adatlap

Oldalszám
128
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2020
ISBN
9789634069065
Fordította
Zentai György
Új

6 további termék ebben a kategóriában: