Barion Pixel
  • -15%
Jorge Bandersky: Kutyakozmetika otthon - Minden tudnivaló lépésről lépésre Jorge Bandersky: Kutyakozmetika otthon - Minden tudnivaló lépésről lépésre

Jorge Bandersky:

Kutyakozmetika otthon

Minden tudnivaló lépésről lépésre

Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt

Jorge Bendersky, a sztárok híres kutyafodrásza meglehetősen fontos ölebeket fürdet, nyír és kozmetikáz. Mégis azokat az általános technikákat, amelyeket manhattani kutyafodrászszalonjában naponta alkalmaz, bármely kutyatulajdonos elsajátíthatja, sőt el is kell, hogy sajátítsa.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

„Kedvencünk saját kezű gondozása nagyszerű módja annak, hogy kimutassuk iránta érzett szeretetünket, és megerősítsük egymáshoz való kötődésünket és az egymás iránt érzett bizalmat. Csak bízzunk Jorgéban, aki megtanítja nekünk, hogyan kell helyesen ápolnunk kutyánkat!”

Cesar Millan

 

Jorge Bendersky, a sztárok híres kutyafodrásza meglehetősen fontos ölebeket fürdet, nyír és kozmetikáz. Mégis azokat az általános technikákat, amelyeket manhattani kutyafodrászszalonjában naponta alkalmaz, bármely kutyatulajdonos elsajátíthatja, sőt el is kell, hogy sajátítsa. Legyen szó a fajta beazonosításáról, a megfelelő eszközök kiválasztásáról, a nyírógéppel vagy ollóval való nyírásról, Bendersky a maga eltéveszthetetlenül játékos stílusában osztja meg velünk a szakma mesterfogásait – ennek köszönhetően pedig kedvencünknek sosem kell többé egy elrontott frizura miatt rosszul éreznie magát.

 

A kötetben találhatunk:

      • egyszerű, a munkafolyamatokat lépésről lépésre leíró útmutatókat a fürdetéstől a bunda átkeféléséig;

      • praktikus megoldásokat az olyan gyakori problémákra, mint a bolhák, a kullancsok, a piszok és sár;

      • kreatív ötleteket arra, hogyan változtassuk fotómodellé kedvencünket.

GABO

Adatlap

Oldalszám
160
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2015
ISBN
9789636899813
Fordította
Archia Nova Kft.
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: