Barion Pixel
  • -15%
Arden Moore: Mit mond a kutyám? - Képes szótár a kutya minden mozdulatához Arden Moore: Mit mond a kutyám? - Képes szótár a kutya minden mozdulatához

Arden Moore:

Mit mond a kutyám?

Képes szótár a kutya minden mozdulatához

Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

Ebben a képes útmutatóban kutyánk minden testtartására, kifejezésére, hangjelzésére és tevékenységére magyarázatot kaphatunk. Kiderűl belőle, hogy mit akar kifejezni, amikor hátralapítja a fülét, ismétlődően ugat, vagy a sarkunkat csipkedi.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Ebben a képes útmutatóban kutyánk minden testtartására, kifejezésére, hangjelzésére és tevékenységére magyarázatot kaphatunk. Kiderül belőle, hogy mit akar kifejezni, amikor hátralapítja a fülét, ismétlődően ugat, vagy a sarkunkat csipkedi.

Megtudhatjuk, miért viselkedik vagy jelez a kutyánk egy bizonyos módon, és megtanulhatjuk, hogyan reagáljunk, hogy a lehető legjobb viselkedést és egészségi állapotot érjük el nála.

Száz viselkedést mutat be a kiadvány, mindhez egy-egy fotó és magyarázat tartozik: a kutyánk miért tesz így, mit szeretne, és hogyan célszerű reagálnunk rá. Az állatorvos jegyzetei a betegségek okaira is rávilágítanak, a fajták felsorolása pedig megmutatja az egyes kutyafajták milyen viselkedésre hajlamosak leginkább.

GABO

Adatlap

Oldalszám
192
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2016
ISBN
9789634064992
Fordította
Czibik Márta
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: