Barion Pixel
  • -15%
Laura Greaves: Dolgozó kutyák - Tanulságos és megható történetek keményen dolgozó kutyákról Laura Greaves: Dolgozó kutyák - Tanulságos és megható történetek keményen dolgozó kutyákról

Laura Greaves:

Dolgozó kutyák

Tanulságos és megható történetek keményen dolgozó kutyákról

Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt

  

Ismerjék meg Molly Pollyt, a diabétesz-jelző kutyát, akinek az a dolga, hogy a nap huszonnégy órájában őrködjék két kis gazdája egészsége fölött; Bailey-t, a sirályügyi igazgatóhelyettest, aki távol tartja a szemtelen madarakat az Ausztrál Tengerészeti Múzeum értékes, régi hajóitól; és Daisyt, a collie-keveréket, aki egy másik kutya állandó segítője.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Ismerjék meg Molly Pollyt, a diabétesz-jelző kutyát, akinek az a dolga, hogy a nap huszonnégy órájában őrködjék két kis gazdája egészsége fölött; Bailey-t, a sirályügyi igazgatóhelyettest, aki távol tartja a szemtelen madarakat az Ausztrál Tengerészeti Múzeum értékes, régi hajóitól; és Daisyt, a collie-keveréket, aki egy másik kutya állandó segítője. Ezek az életörömtől sugárzó történetek bemutatnak néhány olyan feladatot, amelyet a világmindenség legnagyszerűbb kutyáin kívül senki más nem tudna elvégezni.

 

Laura Greaves, a számos díjjal kitüntetett újságíró büszkén viseli a „bolond kutyás nő” becenevet. Közel húsz éve ír újságokba Ausztráliában és szerte a világon, ő szerkesztette a Dogs Life magazint is. Az utóbbi nyolc évben szabadúszóként mind a nyomtatott, mind az elektronikus sajtóban jelentek meg írásai házi kedvenceinkről.

  

További információ: www.lauragreaves.com és www.facebook.com/lauragreaveswritesbooks

GABO

Adatlap

Oldalszám
312 + 16 oldal melléklet
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2018
ISBN
9789634066989
Fordította
Dobos Lídia
Új

Letöltés

dolgozó kutyák részlet

Letöltés (529.39KB)

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: