Barion Pixel
  • -15%
Laura Greaves: Megmentők - Hihetetlen történetek emberéleteket mentő kutyákról Laura Greaves: Megmentők - Hihetetlen történetek emberéleteket mentő kutyákról

Laura Greaves:

Megmentők

Hihetetlen történetek emberéleteket mentő kutyákról

Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt

A kutyák a hűségükről híresek, az örökbefogadott ebek pedig mintha még inkább elkötelezettek lennének új gazdájuk iránt. Ebben a könyvben olyan kutyákról olvashatnak, akik elképesztő bátorságról tettek tanúbizonyságot – akár a halállal is szembenézve –, hogy megmentsék gazdáikat.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Igaz történetek mentett kutyákról, akik maguk is életet mentettek

 

A kutyák a hűségükről híresek, az örökbefogadott ebek pedig mintha még inkább elkötelezettek lennének új gazdájuk iránt. Ebben a könyvben olyan kutyákról olvashatnak, akik elképesztő bátorságról tettek tanúbizonyságot – akár a halállal is szembenézve –, hogy megmentsék gazdáikat. Ismerjék meg Lealát, a staffie-t, aki segítségért sietett, amikor gazdái két éves gyermeke vízbe esett; Buddyt, a labradort, aki a házuk lángba borulása előtt felébresztette gazdáját; és Briant, a pitbullt, aki vitézül megküzdött három másik kutyával, hogy megvédje gazdáját, Debbie-t. A felejthetetlen bátor tettektől, az igaz hűség szívmelengető pillanataiig, ezek a fejezetek a világ néhány leghősiesebb mentett kutyájáról szólnak.

 

Laura Greaves, a számos díjjal kitüntetett újságíró büszkén viseli a „bolond kutyás nő” becenevet. Közel húsz éve ír cikkeket Ausztráliában és szerte a világon, ő szerkesztette a Dogs Life magazint is. Az utóbbi években szabadúszóként mind a nyomtatott, mind az elektronikus sajtóban jelentek meg írásai házi kedvenceinkről. Magyarul a Dolgozó kutyák című kötete olvasható.

GABO

Adatlap

Oldalszám
328
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2020
ISBN
9789634069331
Fordította
Adámy Luca
Új

Letöltés

megmentők részlet

Letöltés (1.7MB)

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: