Barion Pixel
  • -15%
P. L. Travers: Mary Poppins kinyitja az ajtót - Klasszikusok fiataloknak P. L. Travers: Mary Poppins kinyitja az ajtót - Klasszikusok fiataloknak

P. L. Travers:

Mary Poppins kinyitja az ajtót

Új klasszikusok fiataloknak

Eredeti ár: 2 490 Ft
Online ár: 2 117 Ft
Adóval együtt

Mary Poppins, aki legutóbb oda-vissza jeggyel szállt fel a körhintára, amely azután elrepítette a földről, fel, egyenesen a csillagos égbe – újra visszatért. Ez a zsörtölődő, mesebeli dadatündér, ha kedve tartja, felpattan egy tűzijáték-rakétára, és már le is pottyan egy sötét novemberi estén a parkba, a Banks család és a többi régi barát igaz örömére.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Mary Poppins, aki legutóbb oda-vissza jeggyel szállt fel a körhintára, amely azután elrepítette a földről, fel, egyenesen a csillagos égbe – újra visszatért. Ez a zsörtölődő, mesebeli dadatündér, ha kedve tartja, felpattan egy tűzijáték-rakétára, és már le is pottyan egy sötét novemberi estén a parkba, a Banks család és a többi régi barát igaz örömére. Kalandjainak harmadik kötetében megint csak érdekesnél érdekesebb utakra vezérli Jane-t. Michaelt, az ikreket meg a pólyás Annabelt.

A világ leghíresebb és legviccesebb nevelőnőjének töretlen sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a könyvből készült musicalt évek óta telt házakkal játsszák, és 2018-ban megérkezett a Mary Poppins új filmváltozata is.

Ciceró

Adatlap

Sorozatok
Új klasszikusok fiataloknak
Oldalszám
224
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2018
ISBN
9789634320944
Fordította
Borbás Mária, Székely Magda
Illusztráció
Mary Shepard
Új

16 további termék ebben a kategóriában: