Konyhai praktikák

Lisa Atwood - Rebecca Courchesne - Rick Field:

A befőzés művészete

Dzsemek, befőttek, savanyúságok és egyéb finomságok

Lisa Atwood - Rebecca Courchesne - Rick Field: A befőzés művészete - Dzsemek, befőttek, savanyúságok és egyéb finomságok

 

Üvegbe zárt évszakok...

E különleges receptgyűjtemény útmutatásai alapján bárki a befőzés mestere lehet.

Bővebb leírás

7 990 Ft

(árat csökkentettünk 15 %-al)

6 792 Ft

Emailben értesítjük amint a könyv megrendelhető!
Értesítést kérek!

A zamatos dzsemektől a zseléken és a pikáns savanyúságon át a relishekig számtalan módja van a friss gyümölcsök és zöldségek tartósításának. A könyv több mint 130 receptje lépésről lépésre mutatja be az eljárások technikáit; tippeket, kreatív ötleteket ad az eltett finomságok további hasznosítására.

E különleges receptgyűjtemény útmutatásai alapján bárki a befőzés mestere lehet.

  • Oldalszám 240
  • Kötés Kötött
  • Kiadási év 2012
  • ISBN 9789636895655
  • Fordította Gáti Anna, H. Kovács Mária


No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

8 más termék ugyanabban a kategóriában:

Konyhai praktikák

Írók

Kosár  

Nincs termék

0 Ft Szállítás
0 Ft Összesen

Kosár Fizetés

Hírlevél

Kövessen minket

Képek, szövegek szerzői joga: © Akkord, Ciceró, Gabo könyvkiadók