Barion Pixel
  • -15%
Szigeti Kovács Viktor: A táltos - Karakondzul éjszakája Szigeti Kovács Viktor: A táltos - Karakondzul éjszakája

Szigeti Kovács Viktor:

Karakondzul éjszakája

A táltos II. kötet

Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt

A táltos első kötete 2020-ban elnyerte a Merítés-díjat, amellyel az általa legjobbnak tartott ifjúsági regényt tünteti ki a moly.hu könyves közösség zsűrije.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<< 

A táltos első kötete 2020-ban elnyerte a Merítés-díjat, amellyel az általa legjobbnak tartott ifjúsági regényt tünteti ki a moly.hu könyves közösség zsűrije.

A HÚSZ ÉVIG TARTÓ TÉL lassan kezd kikopni az emberek emlékezetéből, amikor újabb gyötrelemmel kell szembenézniük. Pecsét, a gonosz boszorkány elaltatja a Napot, hogy örök éjszaka boruljon a világra. Ezzel együtt az alsóvilág szörnyetegei, a lidércek, strigák, démonok is elszabadulnak, hogy ellepjék az emberlakta tájat. Kücsennek le kell jutnia az alsóvilágba, hogy nehéz küzdelmek árán kiszabadítsa elrabolt szerelmét, Tündérszép Ilonát. Utána pedig még nagyobb feladat vár rá: fel kell ébresztenie a Napot és legyőznie az alvilág urát, Karakondzult, hogy az élet ismét a normális medrében folyjon tovább. Kérdés, hogy a táltos ezúttal is tud-e győzedelmeskedni, hiszen Karakondzul éjszakája nem csupán sötétség, de egy új világrend kezdete is, melyben a jó számára nincsen hely.

Ciceró

Adatlap

Sorozatok
A táltos
Oldalszám
232
Kötés
puhafedeles
Kiadási év
2022
ISBN
9789634321750
Kiadó
Ciceró Könyvstúdió
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: