Barion Pixel
  • -50%
Andrew Nicoll: Valdez Andrew Nicoll: Valdez

Andrew Nicoll:

Valdez


Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 1 745 Ft
Adóval együtt

Luciano Hernando Valdez mindössze néhány hónappal a történtek után már szinte képtelen volt elhinni, hogy valaha is embert ölt...

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Luciano Hernando Valdez mindössze néhány hónappal a történtek után már szinte képtelen volt elhinni, hogy valaha is embert ölt.

Ciano Valdez ünnepelt író. Nem egyszerűen regényeket, hanem olyan bámulatos nívójú műveket alkot, hogy szűkebb dél-amerikai hazájában és szerte a világon is nemzedéke legjelesebb képviselőjeként ismert. Tanít az egyetemen, luxuskörülmények között él, ha kedve szottyan, bármelyik nőt az ágyába viheti, éli a hírességek víg életét.

Ám két dolog egyszer csak fenekestül felfordítja az életét. Alkotói válságba kerül, életműve soron következő darabjához csupán annyit bír kiizzadni magából, hogy „a randa sárga macska átvágott az úttesten”, és megismerkedik Caterinával. Ő jelenti a megoldást mindenre. Fiatal, gyönyörű, tehetséges és – ami a fő – még ír is. Abbéli meggyőződésében, hogy a lány majd feloldja az ő szellemi blokkját, és hozzásegíti a sikerhez, Ciano egyszeriben azon kapja magát, hogy bolondul ezért a csodálatos lányért.

Legalábbis addig, amíg meg nem öli.

GABO

Adatlap

Oldalszám
382
Kötés
Kötött
Kiadási év
2012
ISBN
9789636895068
Fordította
Komló Zoltán
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: