Barion Pixel
  • -50%
John Boyne: A gyáva John Boyne: A gyáva

John Boyne:

A gyáva


Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 1 745 Ft
Adóval együtt

1919 szeptembere: a húszéves Tristan Sadler Londonból Norwichba vonatozik, hogy Marian Bancroftnak átadjon egy kötegnyi levelet. Tristan Marian bátyja, Will oldalán harcolt a nagy háborúban. Együtt gyakorlatoztak. Együtt harcoltak.

Ám Will 1917-ben a harctéren egyszer csak letette a fegyvert...

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

1919 szeptembere: a húszéves Tristan Sadler Londonból Norwichba vonatozik, hogy Marian Bancroftnak átadjon egy kötegnyi levelet. Tristan Marian bátyja, Will oldalán harcolt a nagy háborúban. Együtt gyakorlatoztak. Együtt harcoltak.

Ám Will 1917-ben a harctéren egyszer csak letette a fegyvert, és kijelentette, hogy lelkiismereti okokból megtagadja a katonai szolgálatot, amivel szégyent és gyalázatot hozott a Bancroft családra.

Tristan látogatásának igazi oka azonban nem a levelek kézbesítése. Lelke mélyén egy titkot rejteget, amelytől Marian előtt kétségbeesetten meg akar szabadulni, ha egyáltalán lesz hozzá bátorsága. Akármi történjék is, ez a találkozás meg fogja változtatni az életét – méghozzá örökre.

 

„Csodálatosan szomorú és gyengéd könyv”

Colm Toibin

 

„Politikus, személyes, erőteljes… A regény nemcsak azt firtatja szenvedélyesen, mit jelent férfinak lenni, hanem azt is, hogy mit jelent embernek lenni a háború szélsőséges körülményei között.”

Irish Times

 

„Páratlan… Az elbeszélés kiegyenlítetten hol meglepő, hol tragikus… Jelentős alkotás.”

Carlo Gébler

 

„John Boyne abszolút friss szemmel tekint a legfontosabb történetekre. Egy lényeglátó, megrendítő és valósághű utazás során végigkalauzol bennünket a történelem birodalmán.”

Colum McCann

 

John Boyne 1971-ben született Írországban. Hat korábbi regény, köztük a legutóbbi The House of Special Purpose és a Mutiny on the Bounty díjnyertes szerzője. Az ifjabb olvasók számára eddig már három nagy sikerű regényt írt, A csíkos pizsamás fiút, amely Írországban két könyvdíjat is nyert, és amelyből a Miramax díjnyertes játékfilmet készített, valamint a Noah Barleyweater Runs Away és a Barnaby Brocket és a szörnyű dolog, ami vele megesett címűeket. Regényei több mint negyven nyelven jelentek meg. Dublinban él.

A John Boyne-ra és könyveire vonatkozó további információkért keresse fel a www.johnboyne.com weboldalt.

GABO

Adatlap

Oldalszám
382
Kötés
Kötött
ISBN
9789636896454
Fordította
Komló Zoltán
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: