Barion Pixel
  • -15%
Stephen Hawking: Az idő rövid története (új, bővített és átdolgozott kiadás) Stephen Hawking: Az idő rövid története (új, bővített és átdolgozott kiadás)

Stephen Hawking:

Az idő rövid története (új, bővített és átdolgozott kiadás)


Eredeti ár: 4 990 Ft
Online ár: 4 242 Ft
Adóval együtt

Ez a könyv a XX. század klasszikussá vált, rengeteg meglepetést kínáló tudományos ismeretterjesztő munkája.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

ÚJ, BŐVÍTETT ÉS ÁTDOLGOZOTT KIADÁS

Ez a könyv a XX. század klasszikussá vált, rengeteg meglepetést kínáló tudományos ismeretterjesztő munkája. Az ősrobbanástól az általános relativitáselméletig sok helyen próbára teszi a fantáziánkat, és kiszélesíti a Világegyetemről alkotott elképzeléseinket.

Volt-e kezdete az időnek? Folyhat-e visszafelé az idő? Végtelen-e a Világegyetem, vagy vannak határai?

Csak néhány kérdés azok közül, amelyeket Stephen Hawking klasszikussá vált mesterművében érint. Bevezetésként áttekinti a mindenségről alkotott legjelentősebb elméleteket Newtontól Einsteinig, majd elmerül a tér és az idő legrejtettebb titkaiban az ősrobbanástól a spirálgalaxisokon és az erős kölcsönhatáson keresztül a fekete lyukakig.

Az idő rövid története tömör és világos nyelvezete milliókkal ismertette meg az univerzumot és annak csodáit. Ez az új kiadás Hawking utolsó gondolatait is tartalmazza a határ nélküli elképzelésről, a sötét energiáról, az információs paradoxonról, az örökké tartó felfúvódásról, a kozmikus mikrohullámú háttérsugárzás megfigyeléséről és a gravitációs hullámok felfedezéséről.

 

Akkord

Adatlap

Oldalszám
304
Kötés
keménytáblás
Kiadási év
2023
ISBN
9789632522067
Fordította
dr. Both Előd
Kiadó
Akkord Kiadó
Eredeti cím
A Brief History of Time
Új

kapcsolódó termékek

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: