Barion Pixel
  • -50%
Nic Pizzolatto: Galveston Nic Pizzolatto: Galveston

Nic Pizzolatto:

Galveston


Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 1 495 Ft
Adóval együtt

A True Detective című világhírű HBO-sorozat szülőatyjának könyve!

Roy Cady, a texasi végrehajtó egy nap megtudja, hogy tüdőrákja van. Miután a főnöke megpróbálja megöletni, kénytelen elmenekülni a helyszínről Rockyval, a tizennyolc éves lánnyal, akit kemény családi háttere prostitúcióba kényszerített. Együtt indulnak útnak, hogy minél távolabb kerüljenek a veszélytől...

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Nézze meg a GALVESTON tumblr oldalát is!

Roy Cady, a texasi végrehajtó egy nap megtudja, hogy tüdőrákja van. Miután a főnöke megpróbálja megöletni, kénytelen elmenekülni a helyszínről Rockyval, a tizennyolc éves lánnyal, akit kemény családi háttere prostitúcióba kényszerített. Együtt indulnak útnak, hogy minél távolabb kerüljenek a veszélytől, és miközben bejárják a mocsárvidékekkel és züllött alakokkal teli louisianai–texasi régiót, meg kell tanulniuk, mihez kezdhetnek egymással.

 

Nic Pizzolatto New Orleansban született, és Louisianában, a Mexikói-öböl partján nevelkedett. Rövidebb írásait számos amerikai folyóirat közölte, majd a Between Here and the Yellow Sea című novelláskötetében is megjelentek. A True Detective (A törvény nevében) című világhírű HBO-sorozat szülőatyja. Indianában él feleségével és lányával. A Galveston az első regénye.

GABO

Adatlap

Oldalszám
284
Kötés
Kötött
Kiadási év
2014
ISBN
9789636899424
Fordította
Roboz Gábor
Új

Letöltés

galveston részlet

Letöltés (0)

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: