Krimi

Allison Brennan:

Sötét titkok

Fejős Éva könyvtára

Allison Brennan: Sötét titkok - Fejős Éva könyvtára

Maxine Revere, a tévés oknyomozó riporternő olyan feledésbe merült gyilkosságok nyomába ered, amelyeknek felderítését a rendőrség már rég feladta. A legújabb ügy azonban a saját múltjába kalauzolja vissza: egykori barátja temetésére érkezik a szülővárosába, ám felmerül benne a gyanú, hogy az illető – szemben az állításokkal – nem önkezével vetett véget az életének.

Bővebb leírás

2 999 Ft

(árat csökkentettünk 15 %-kal)

2 549 Ft

Emailben értesítjük amint a könyv megrendelhető!
Értesítést kérek!

Maxine Revere, a tévés oknyomozó riporternő olyan feledésbe merült gyilkosságok nyomába ered, amelyeknek felderítését a rendőrség már rég feladta. A legújabb ügy azonban a saját múltjába kalauzolja vissza: egykori barátja temetésére érkezik a szülővárosába, ám felmerül benne a gyanú, hogy az illető – szemben az állításokkal – nem önkezével vetett véget az életének. Max elkezdi feltárni a múltat, és olyan sötét titkokkal szembesül, amelyek egyre közelebb vezetnek a saját háza tájához is...

 

Ez a könyv Fejős Éva könyvtára-sorozat első krimije. Max Revere, a regény hősnője hamarosan két újabb kötetben is visszatér.

 

"Max modern, fiatal, félelmet nem ismerő hősnő, aki persze a legrémesebb helyzetekben találja magát. Szimpatikus, szerethető szereplő, akiért a regény felétől nagyon izgultam... Egyik kedvenc műfajom a krimi, úgyhogy örömmel jelentetem meg magyarul ezt az izgalmas regényt, amely az első része a Max Revere-trilógiának."

Fejős Éva

  • Sorozatok Fejős Éva könyvtára - Maxine Revere sorozat
  • Oldalszám 432
  • Kötés Fűzött
  • Kiadási év 2014
  • ISBN 9786155469046
  • Fordította Laik Eszter


No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

30 más termék ugyanabban a kategóriában:

Krimi

Írók

Kosár  

Nincs termék

0 Ft Szállítás
0 Ft Összesen

Kosár Fizetés

Hírlevél

Nyilatkozom, hogy elolvastam és elfogadom
az adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatót

Kövessen minket

Képek, szövegek szerzői joga: © Akkord, Ciceró, Gabo könyvkiadók