Barion Pixel
  • -15%
Benjamin Black: A fekete szemű szőke - Philip Marlowe visszatér Benjamin Black: A fekete szemű szőke - Philip Marlowe visszatér

Benjamin Black:

A fekete szemű szőke

Philip Marlowe visszatér

Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt

Az 1950-es évek elején járunk, Los Angelesben. Philip Marlowe magányos és nyughatatlan, mint mindig, és nem kapkodnak érte az ügyfelek. Aztán egy nap új kliens érkezik: a fiatal, gyönyörű és drága ruhába öltözött Clare Cavendish arra kéri, hogy találja meg volt szeretőjét.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Az 1950-es évek elején járunk, Los Angelesben. Philip Marlowe magányos és nyughatatlan, mint mindig, és nem kapkodnak érte az ügyfelek. Aztán egy nap új kliens érkezik: a fiatal, gyönyörű és drága ruhába öltözött Clare Cavendish arra kéri, hogy találja meg volt szeretőjét, egy Nico Peterson nevű férfit. A magánnyomozó hamarosan nemcsak arra eszmél, hogy képtelen ellenállni a fekete szemű szőkének, hanem arra is, hogy Bay City egyik leggazdagabb családjának ügyébe gabalyodott bele.

 

A Benjamin Black álnév John Banville-t, A tenger című Man Booker-díjas könyv szerzőjét takarja, akit személyesen kért fel a Raymond Chandler Hagyaték egy új Marlowe-regény megírására.

GABO

Adatlap

Oldalszám
376
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2018
ISBN
9789634065838
Fordította
Roboz Gábor
Új

Letöltés

fekete szemű szőke részlet

Letöltés (404.8KB)

16 további termék ebben a kategóriában: