Barion Pixel
  • -15%
Jane Harper: Az elveszett férfi - Három testvér, egy haláleset és nincsenek válaszok... Jane Harper: Az elveszett férfi - Három testvér, egy haláleset és nincsenek válaszok...

Jane Harper:

Az elveszett férfi

Három testvér, egy haláleset és nincsenek válaszok...

Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

  

A középkorú Nathan Bright hónapok óta először találkozik fiatalabbik öccsével, Bubbal a birtokaikat elválasztó kerítésnél, a kietlen ausztrál vidék kellős közepén. Bár a világtól elszigetelt házaik háromórás autóútra vannak egymástól, a fivérek közvetlen szomszédok. Középső testvérük, Cameron holtan hever a lábuknál.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

A középkorú Nathan Bright hónapok óta először találkozik fiatalabbik öccsével, Bubbal a birtokaikat elválasztó kerítésnél, a kietlen ausztrál vidék kellős közepén. Bár a világtól elszigetelt házaik háromórás autóútra vannak egymástól, a fivérek közvetlen szomszédok. Középső testvérük, Cameron holtan hever a lábuknál. Ő tartotta kézben a családi birtok ügyeit, és egy nap valamiért egyedül vágott neki a pusztának, ahol a könyörtelenül tűző nap senkit sem kímél.

Nathan, Bub és Nathan fia visszatérnek Cameronék farmjára, a család többi tagjához: fivérük feleségéhez, lányaihoz és anyjukhoz, valamint régóta velük élő alkalmazottjukhoz és két nemrég leszerződtetett idénymunkásukhoz. Miközben Cameron halálát gyászolják, megkezdődik a gyanakvás, és Nathan azon kapja magát, hogy kénytelen feltárni a titkokat, amelyeket a Bright család jobb szeretne a szőnyeg alatt tudni.

 

A kegyetlen pusztaságban játszódó regénymegrázó történetével és hús-vér karaktereivel ismét igazolja, hogy az Ausztráliában élő és dolgozó Jane Harper korunk egyik legizgalmasabb krimiszerzője.

GABO

Adatlap

Oldalszám
416
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2020
ISBN
9789634069324
Fordította
Roboz Gábor
Új

Letöltés

az elveszett férfi részlet

Letöltés (804.78KB)

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: