Barion Pixel
  • -15%
Robert Galbraith: Zavaros vér Robert Galbraith: Zavaros vér

Robert Galbraith:

Zavaros vér

Cormoran Strike 5.

Eredeti ár: 8 990 Ft
Online ár: 7 642 Ft
Adóval együtt

Lélegzetelállító, labirintus-szerű eposz; a Zavaros vér a Cormoran Strike-sorozat ötödik és egyben a legizgalmasabb része.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>> E-könyvben megvásárolható itt! <<

Cormoran Strike magánnyomozó épp a családját látogatja meg Cornwallban, amikor egy nő a segítségét kéri az édesanyja, Margot Bamborough ügyében, aki rejtélyes körülmények között tűnt el 1974-ben.

 

Strike sosem nyúlt döglött aktákhoz, főleg nem olyanhoz, amely negyven éve megoldatlan. És bár kevés esélyt lát arra, hogy a végére járhat, mégis elvállalja az ügyet a számos másik mellé, amelyen partnerével, Robin Ellacottal dolgoznak. Robin éppen egy küzdelmes váláson megy keresztül, egy másik férfi is érdeklődik iránta, miközben a Strike iránt táplált érzéseivel is viaskodik.

 

Strike és Robin nyomozása Margot eltűnése után pokolian bonyolult üggyé alakul, tarot-kártyákkal, egy pszichopata sorozatgyilkossal és megbízhatatlan szemtanúkkal.

Mindketten megtanulják, hogy olykor a több évtizede megoldatlan ügyek is halálosak tudnak lenni.

 

Lélegzetelállító, labirintus-szerű eposz; a ZAVAROS VÉR a Cormoran Strike-sorozat ötödik és egyben a legizgalmasabb része.

 

ROBERT GALBRAITH J.K. Rowling, a Harry Potter-sorozat és az Átmeneti üresedés szerzőjének írói álneve. A négy előző Strike-regény, a Kakukkszó, A selyemhernyó, a Gonosz pálya és a Halálos fehér mind az angol és a nemzetközi eladási listák első helyéig jutottak, és a Brontë Film and Televison meg is filmesítette őket.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Cormoran Strike sorozat
Oldalszám
992
Kötés
Kötött
Kiadási év
2024
ISBN
9789635666683
Fordította
Nagy Gergely, versek: Vachter Ákos
Eredeti cím
Troubled Blood / Strike 5
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: