Krimi

Ken Follett:

Never

előkészületben!

Ken Follett: Never - előkészületben!

Világmegjelenés: 2021. november 9.

A történetmesélés mesterének, Ken Follettnek legújabb regénye több mint egy thriller.

Bővebb leírás

Emailben értesítjük amint a könyv megrendelhető!
Értesítést kérek!

A történetmesélés mesterének, Ken Follettnek legújabb regénye több mint egy thriller.

Szahara: egy amerikai és egy francia hírszerző életük kockáztatásával követ egy dzsihádista kábítószer-csempész  csoportot. Amikor beleszeretnek egymásba, még a karrierjüket is kockáztatják. Egy gyönyörű és fiatal csádi özvegy emberkereskedők ellen harcol, miközben illegálisan utazik Európába egy titokzatos ember segítségével, aki lehet, hogy nem az, akinek mondja magát.

Kína: egy fiatal, magas rangú, ambiciózus kormánytisztviselő, aki nagyon elkötelezett országa iránt, a kormányban az idős, kommunista konzervatívok ellen harcol, akik szűklátókörűségük következtében Kínát és katonai szövetségesét, Észak-Koreát veszélyes és visszafordíthatatlan helyzetbe kényszerítik.

Az Egyesült Államok első női elnöke, Pauline Green körültekintő és ügyes diplomáciával kormányoz a terrortámadások, az illegális fegyverkereskedelem és a blöffölő politikai ellenfelek támadásai közepette. Mindent megtesz annak érdekében, hogy ne keveredjen háborúba. De amikor az egyik agresszív cselekedet magával hozza a következőt, a világ nagyhatalmai a szövetségek összetett hálójába kerülnek, ahonnan nem tudnak menekülni. És amikor az összes baljós kirakó a helyére kerül, képes-e bárki ­ még a legjobb szándékkal és a legtöbb tapasztalattal – megállítani az elkerülhetetlent?No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

30 más termék ugyanabban a kategóriában:

Krimi

Írók

Kosár  

Nincs termék

0 Ft Szállítás
0 Ft Összesen

Kosár Fizetés

Hírlevél

Nyilatkozom, hogy elolvastam és elfogadom
az adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatót

Kövessen minket

Képek, szövegek szerzői joga: © Akkord, Ciceró, Gabo könyvkiadók