Mesekönyvek

Dan Brown:

Vad szimfónia


Dan Brown: Vad szimfónia

A könyv várható megjelenési ideje szeptember 1.

  

Dan Brown, a híres bestseller szerző első gyerekeknek készült képeskönyve a Vad szimfónia gondosan kimunkált, titokzatos, zenés és egyedülállóan szórakoztató!

Bővebb leírás

3 990 Ft

(árat csökkentettünk 30 %-kal)

2 793 Ft

Emailben értesítjük amint a könyv megrendelhető!
Értesítést kérek!

Akció

Kövesd Egér maestrót és zenész barátait lombkoronákon és tengereken keresztül! A Vad szimfóniában találkozhatsz hatalmas kék bálnával és fürge gepárddal, parányi bogarakkal és kecses hattyúkkal, akik mindegyike egy-egy titkot tár fel.

Útközben rábukkanhatsz a meglepetésekre, amelyeket Egér maestro hagyott a számodra: egy rejtőzködő, zümmögő dongóra és összekevert betűkre, amelyekből kirakhatod a következő nyomot, és még egy rejtjeles üzenetet is!

A gyerekek és felnőttek hagyományos, közös felolvasás során is élvezhetik ezt a képeskönyvet, vagy olvasás közben meg is hallgathatják a zeneműveket – minden állathoz egyet – egy interaktív okostelefonos alkalmazás segítségével, amely a kiterjesztett valóságot alkalmazva azonnal lejátssza a megfelelő dalt, ha a mobiltelefon kameráját a képek fölé visszük.

 

A szerzőről:

Dan Brown több bestsellerlistát vezető könyv – köztük az Angyalok és démonok, A da Vinci-kód, Az elveszett jelkép, az Inferno, az Eredet, A megtévesztés foka és a Digitális erőd – szerzője, akinek művei világszerte 220 millió példányban jelentek meg. Az Amherst Főiskolán és a Phillips Exeter Akadémián végzett, ahol angol irodalmat tanított, mielőtt teljesen az írásnak szentelte magát. New Englandben lakik.

Susan Batori magyar illusztrátor, grafikus tervező és karakterterv-készítő. A Magyar Képzőművészeti Egyetemen végzett grafikus tervező szakon.

  • Oldalszám 42
  • Kötés Kötött
  • Kiadási év 2020
  • ISBN 9789634069508
  • Illusztráció Susan Batori


No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

30 más termék ugyanabban a kategóriában:

Mesekönyvek

Írók

Kosár  

Nincs termék

0 Ft Szállítás
0 Ft Összesen

Kosár Fizetés

Hírlevél

Nyilatkozom, hogy elolvastam és elfogadom
az adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatót

Kövessen minket

Képek, szövegek szerzői joga: © Akkord, Ciceró, Gabo könyvkiadók