Barion Pixel
  • -15%
Paul Lowe (szerk.): 1001 fotó, amit látnod kell, mielőtt meghalsz Paul Lowe (szerk.): 1001 fotó, amit látnod kell, mielőtt meghalsz

Paul Lowe (szerk.):

1001 fotó, amit látnod kell, mielőtt meghalsz


Eredeti ár: 9 999 Ft
Online ár: 8 499 Ft
Adóval együtt

Az 1001 fotó, amit látnod kell, mielőtt meghalsz egy lenyűgöző és felbecsülhetetlen értékű útmutató a fotográfia történetéhez és gyakorlatához. A képek és a hozzájuk tartozó jegyzetek felölelik a művészet, a divat, a társadalom, a háború, a béke, a tudomány és a természet témáit.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

A fotográfia célja vajon a művészet, a dokumentálás, vagy mindkettő? A képeknek egyszerűen csak fel kellene fedniük a világot, amelyben élünk, vagy gondolkodásra, tettre, válaszra kellene ösztönözniük bennünket?

Az 1001 fotó, amit látnod kell, mielőtt meghalsz egy lenyűgöző és felbecsülhetetlen értékű útmutató a fotográfia történetéhez és gyakorlatához. A képek és a hozzájuk tartozó jegyzetek felölelik a művészet, a divat, a társadalom, a háború, a béke, a tudomány és a természet témáit.

Némelyik fotó több helyütt látható volt már, mások ismeretlenek lesznek, de közös bennük, hogy megindítóak, megdöbbentőek és egyben feltárják, mit jelent embernek lenni.

Ez a válogatás, amelyben az egyes fényképreprodukciók a készítési idejük szerinti sorrendben következnek, néhány lenyűgöző és váratlan összehasonlításra is lehetőséget adnak. A képek elkészítése mögötti kreatív folyamatot lényegre törő szövegek magyarázzák, beleértve egyes művek vizuális, esztétikai és történelmi jelentőségét is. Miért készült a kép? Beállították? Mi volt a szándék? Hogy fogadta a világ?

Roger Fentontól William Egglestonig, Henry Fox Talbottól Nick Knightig, és Henri Cartier-Bressontól Dorothea Lange-ig a könyvben szereplő összes fotográfus átlépte a kamera szabta határokat, készségeik és szellemük pedig elősegítette, hogy szakmájuk igazi művészetté váljon. A szórakoztató, érdekes és meglepő információkkal teli 1001 fotó, amit látnod kell, mielőtt meghalsz kihagyhatatlan kézikönyv a fotográfia szerelmesei számára.

GABO

Adatlap

Sorozatok
1001 sorozat
Oldalszám
960
Kötés
Kötött
Kiadási év
2018
ISBN
9789634068600
Fordította
Sárpátki Ádám, Beke Zsolt, Varga Bence, Czibik Márta, Gondáné Kaul Éva, Takács Gábor
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: