Barion Pixel
  • -15%
Daphne du Maurier: A Manderley–ház asszonya (filmes borítóval) Daphne du Maurier: A Manderley–ház asszonya (filmes borítóval)

Daphne du Maurier:

A Manderley–ház asszonya (filmes borítóval)


Eredeti ár: 4 890 Ft
Online ár: 4 157 Ft
Adóval együtt

Nesztelen léptű inasok, pattogó tűz a könyvtár kandallójában, fehér damasztabrosz és ezüst készlet a teázóasztalon, dédanyák képei a galérián - ez Manderley. Baljósan vöröslő rododendronok és temetőket idéző, sápadtkék hortenziák a kertben, a tenger vészjósló mormolása - ez is Manderley...

Már látható a NETFLIX műsorán!

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Nesztelen léptű inasok, pattogó tűz a könyvtár kandallójában, fehér damasztabrosz és ezüst készlet a teázóasztalon, dédanyák képei a galérián - ez Manderley. Baljósan vöröslő rododendronok és temetőket idéző, sápadtkék hortenziák a kertben, a tenger vészjósló mormolása - ez is Manderley.

A történetet elmesélő, mindvégig névtelen főszereplő, az új,érzékeny úrnő híven beszámol ennek az életnek a fonákjáról is: a titkos bűntudatról, a névtelen szorongásról, a rettegésről, ami ugyanúgy elválaszthatatlan Manderleytől, mint a kényelem és a fényűzés. A félelem mérgezi az itt élők lelkét: az új asszony a régi házvezetőnőtől, Mrs. Danverstől fél, még inkább a halott feleség, Rebecca kísértetétől - ám valójában attól retteg, hogy méltatlan lesz Manderleyhez, és el kell hagynia a kastélyt. A férj, Maxim de Winter a bűntett leleplezésétől és a botránytól retteg.

Daphne du Maurier klasszikusnak számító regényéből idén Ben Wheatley (Halállista) készített filmet a Netflixre, Lily James és Armie Hammer főszereplésével.

GABO

Adatlap

Oldalszám
448
Kötés
kartonált
Kiadási év
2020, 2023
ISBN
9789635665785
Fordította
Ruzitska Mária
Kiadó
GABO
Új

kapcsolódó termékek

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: