Rekordok

Craig Glenday (főszerk.):

Guinness World Records 2015

Jubileumi kiadás, különleges rekordokkal

Craig Glenday (főszerk.): Guinness World Records 2015 - Jubileumi kiadás, különleges rekordokkal

GUINNESS WORLD RECORDS 2015

Ünnepeljük meg a 60 évet (1955-2015)

Jubileumi kiadás, különleges rekordokkal

 

KELTSD ÉLETRE! INGYENES 3D ALKALMAZÁS

 

 

Bővebb leírás

Eredeti ár: 6 990 Ft

Online ár: 5 942 Ft

Emailben értesítjük amint a könyv megrendelhető!
Értesítést kérek!

A világ egyik legnépszerűbb, évente kiadott könyve ismét itt van, tele több ezer elképesztő új rekorddal, ténnyel és képpel. Elgondolkodott már, vajon milyen messzire tud elhajtani egy kutya egy robogóval, vagy hogy ki nyelte le a legtöbb kardot víz alatt? Érdeklik a legfrissebb sportrekordok, az extrém fizikai teljesítmények és a technológiai újítások? A Guinness World Records 2015-ös kiadásában minden ilyen és ehhez hasonló kérdésre választ talál.

Megtudhatja, mi történt kedvenc rekordjaival, továbbá vadonatúj tényekkel gazdagíthatja tudását: a könyvből kiderül, ki készítette az első szelfit az űrben, mennyi idő alatt végez összeadást a világ leggyorsabb számítógépe, és hány twerkelő emberrel döntheti meg az aktuális rekordot (358-cal, ha esetleg érdekli). Ráadásul 2015-ben lesz 60 éve, hogy megjelent a legelső Guinness Rekordok Könyve, vagyis gyémánt évfordulót ünneplünk! Ennek örömére külön összeállítással készültünk a gyémánttal kapcsolatos rekordokról, továbbá bemutatjuk az igazán nagy klasszikusnak számító rekordokat, és hogy miként változtak – vagy maradtak állandóak – az évek során. Az 1955-ös kiadásban például a legdrágább bor 8 fonttal rövidítette meg az embert, az aktuális rekordot pedig a hajmeresztő 75000 fontért árult lőre tartja. (* lőre: az eredetiben is szlenges) Ugyanakkor nem minden változott meg az elmúlt hat évtized során – tudta például, hogy Robert Wadlow, aki 1940-ben 2.72 méter magas volt, még mindig a világ legmagasabb emberének számít? Legalábbis egyelőre.

Ha a könyv nem lenne elég izgalmas, ingyenes és új funkciókkal ellátott 3D-s alkalmazásunk életre kelti! Okos készülékével olyan interaktív elemeket hozhat működésbe, amelyek szó szerint leugranak az oldalakról. Ellenőrizze le, milyen magas Wadlowhoz képest, találkozzon mélytengeri lényekkel testközelből, játsszon különböző játékokkal, és használjon ki sok más lehetőséget!

  • Oldalszám 256
  • Kötés Kötött
  • Kiadási év 2014
  • ISBN 9789636897321
  • Fordította Zentai György


No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

16 más termék ugyanabban a kategóriában:

Rekordok

Írók

Kosár  

Nincs termék

0 Ft Szállítás
0 Ft Összesen

Kosár Fizetés

Hírlevél

Nyilatkozom, hogy elolvastam és elfogadom
az adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatót

Kövessen minket

Árukereső.hu Árukereső.hu
Képek, szövegek szerzői joga: © Akkord, Ciceró, Gabo könyvkiadók