Barion Pixel
  • -15%
Craig Glenday (főszerk.): Guinness World Records 2019 Craig Glenday (főszerk.): Guinness World Records 2019

Craig Glenday (főszerk.):

Guinness World Records 2019


Eredeti ár: 6 990 Ft
Online ár: 5 942 Ft
Adóval együtt

A Guinness World Records 2019, a világ legnépszerűbb rekordgyűjteménye több ezer új kategóriával és rekorddal, amelyek az űrrel, a sporteredményekkel, a tudományos felfedezésekkel, a fidget spinnerekkel, valamint az emberiség sok egyéb csodájával foglalkoznak. A kötet oldalain több száz sosem látott fénykép, tény, adat és érdekesség található, amelyek csak arra várnak, hogy felfedezzétek őket!

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

A Guinness World Records 2019, a világ legnépszerűbb rekordgyűjteménye több ezer új kategóriával és rekorddal, amelyek az űrrel, a sporteredményekkel, a tudományos felfedezésekkel, a fidget spinnerekkel, valamint az emberiség sok egyéb csodájával foglalkoznak. A kötet oldalain több száz sosem látott fénykép, tény, adat és érdekesség található, amelyek csak arra várnak, hogy felfedezzétek őket! A Guinness World Records 2019 mai világunk tökéletes lenyomata.

Ebben az évben a „Teremtők” mozgalmát ünnepeljük – könyvünk egyik része csak nekik, a feltalálóknak, álmodóknak, kézműveseknek és alkotóknak szól, akik életüket az olyan csodálatos rekordoknak szentelik, mint a világ legnagyobb vízipisztolya, a sugárhajtású gokart, vagy az elefánt méretű hamburger. Bepillantást nyerhetünk a műhelyükbe, és megkérdezhetjük ezeket a „Teremtőket”, mi inspirálja őket, hogy ilyen szó szerint monumentális vállalkozásba fogjanak.

A „Történelmet írtak” fejezetünkben LEGO® kockák segítségével ismerhetitek meg az olyan rekorder építményeket, mint az amerikai Szabadság-szobor, vagy az Apolló-program Saturn V holdrakétája. Megvizsgáljuk a tervezésüket, a szerkezetüket és technikai részleteiket a teljesen illusztrált, színpompás oldalakon.

Végül a „Próbáld ki otthon!” c. fejezetünk segítségével ti is beszállhattok a rekorddöntögetésbe. Öt szórakoztató kihívás vár rátok, hogy versenyre keljetek családtagjaitokkal. Ki tudja? Lehet, hogy a végén bekerültök az egyik rekordgyűjteménybe is!

GABO

Adatlap

Oldalszám
256
Kötés
Kötött
Kiadási év
2018
ISBN
9789634066712
Fordította
Zentai György
Új

13 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: