Barion Pixel
  • -50%
Victoria Hislop: Életfonal Victoria Hislop: Életfonal

Victoria Hislop:

Életfonal


Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 1 745 Ft
Adóval együtt

Az Életfonal a sikeres írónő, Victoria Hislop lebilincselő új regénye szerelemről, hűségről és veszteségről.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Theszaloníki, 1917

Dimitri Komninosz születésekor pusztító tűzvész söpör végig a virágzó görög városon, ahol keresztények, zsidók és muszlimok élnek egymás mellett.

Öt évvel később a török hadsereg feldúlja Katerina Szarafoglu otthonát Kis-Ázsiában. A lány a felfordulásban elveszíti anyját, s a tengeren át menekül Görögországba – hogy hová, még nem tudja. Élete hamarosan összefonódik Dimitriével és magával a várossal is, melynek lakosait megosztja a háború, a félelem és az üldöztetés.

 

Theszaloníki, 2007

Egy görög származású angol fiatalember először hallgatja végig nagyszülei élettörténetét, s rádöbben arra, hogy fontos döntés előtt áll. Nagyszülei évtizedeken át őrizték olyan emberek emlékét és kincseit, akiket rákényszerítettek arra, hogy elhagyják Theszaloníkit. Legyen-e ő a kincsek következő őre, aki letelepszik ebben a városban?

 

Az Életfonal a sikeres írónő, Victoria Hislop lebilincselő új regénye szerelemről, hűségről és veszteségről.

 

Victoria Hislop irodalmat tanult Oxfordban, majd mielőtt írni kezdett volna, a könyvkiadásban, a PR területén és újságíróként dolgozott. Férjével és két gyerekével él.

Első regénye, A sziget nyolc egymást követő héten át állt a Sunday Times könyvlistájának első helyén, a világban több mint kétmillió példányt adtak el belőle. Victoria szerezte meg a 2007-es Galaxy British Book Awards „Az év újonca” címét, valamint megnyerte a Richard & Judy könyvklub nyári olvasmány versenyét is. Második regénye, a Hazatérés szintén szerepelt a Sunday Times bestsellerlistáján. Könyveit több mint húsz nyelvre fordították.

 

„Az a célja, hogy felnyissa az olvasó szemét és szíve húrjain játsszon.”

Independent

 

„Hislop alapos kutatása, fantáziája és Kréta iránt érzett egyértelmű szeretete meggyőző portrét fest a szigetről és a korszakról... Megindító és megragadó mű.”

Evening Standard

 

„A kitartó szeretet és az ostoba előítéletek gyönyörű története.”

Daily Express

 

„Egy felbolydult ország eleven portréja... Testvérharc, elfojtott szerelem és egzotikus mediterrán táj.”

Tatler

GABO

Adatlap

Oldalszám
414
Kötés
Kötött
Kiadási év
2013
ISBN
9789636896027
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: