Barion Pixel
  • -15%
Johanna Lindsey: Az én bukott angyalom - Locke család 3. Johanna Lindsey: Az én bukott angyalom - Locke család 3.

Johanna Lindsey:

Az én bukott angyalom

Locke család 3.

Eredeti ár: 2 490 Ft
Online ár: 2 117 Ft
Adóval együtt

Lady Rebecca Marshallt az a megtiszteltetés éri, hogy udvarhölgynek nevezik ki a Buckingham-palotában. Az anyja el van ragadtatva, és azzal biztatja, hogy ennél nagyobb szerencse nem is érhette volna. A fiatal lány azonban egy számára idegen világba csöppen, és nehezen szokja meg az udvar légkörét, az intrikát, az irigységet.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Lady Rebecca Marshallt az a megtiszteltetés éri, hogy udvarhölgynek nevezik ki a Buckingham-palotában. Az anyja el van ragadtatva, és azzal biztatja, hogy ennél nagyobb szerencse nem is érhette volna. A fiatal lány azonban egy számára idegen világba csöppen, és nehezen szokja meg az udvar légkörét, az intrikát, az irigységet. Hamarosan ő is belekeveredik a kalandokba, és önhibáján kívül egy nőcsábász hálójába esik.
Rupert St. John márkinál szebb férfit nemigen láttak még Londonban. Kivételes külseje Rebeccát még otthon, Norfordban elbűvölte, és magában Angyalnak nevezte a fiatal lordot, akinek még a nevét sem tudta. Annál nagyobb a meglepetése, amikor a palotában újra találkozik vele, méghozzá igen kínos körülmények között…
Rupert St. John kettős életet él, és titokban a királynő egyik kémjének dolgozik. A rosszul sikerült találkozás miatt teljesen félreérti Rebecca szerepét és szándékait. Azt hiszi, hogy egy haszonleső nővel van dolga, aki ráadásul a korona ellenségeinek kémkedik.
Ezek után miért házasodnak mégis össze? Miért döntenek úgy, hogy a külvilág előtt eljátsszák a boldog ifjú házasok szerepét? Vajon az átélt kalandok és megpróbáltatások összekovácsolják őket, és eloszlatják a félreértéseket?

GABO

Adatlap

Sorozatok
Locke család
Oldalszám
364
Kötés
Kötött
Kiadási év
2014
ISBN
9789636897970
Fordította
Gondáné Kaul Éva
Új

Letöltés

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: