Barion Pixel
  • -15%
Nora Roberts: A gyűjtő Nora Roberts: A gyűjtő

Nora Roberts:

A gyűjtő


Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 542 Ft
Adóval együtt

Lila Emerson meg van győződve arról, hogy az élete tökéletes, és nincs szüksége senkire a boldogsághoz. Lila hivatásos házvigyázó, ami elég szokatlan munka, de ő nagyon élvezi, hogy mások lakására vigyázhat, amíg a tulajdonosok nyaralnak. Az élete állandó utazás, és két bőröndbe belefér minden holmija. Közben sikeres író, aki éppen a következő regényén dolgozik.

  

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Lila Emerson meg van győződve arról, hogy az élete tökéletes, és nincs szüksége senkire a boldogsághoz. Lila hivatásos házvigyázó, ami elég szokatlan munka, de ő nagyon élvezi, hogy mások lakására vigyázhat, amíg a tulajdonosok nyaralnak. Az élete állandó utazás, és két bőröndbe belefér minden holmija. Közben sikeres író, aki éppen a következő regényén dolgozik. Egy este kinéz az ablakon, és egy gyilkosság szemtanúja lesz. Természetesen azonnal kihívja a rendőrséget. Később találkozik az egyik áldozat bátyjával, és akkor még nem sejti, hogy az élete váratlan fordulatot vesz.

Ashton Archer gazdag családból származó sikeres festőművész. Amikor az öccse tragikus körülmények között meghal, mindenáron beszélni akar a szemtanúval, hogy kideríthesse, mi történt. Nem tudja elhinni, hogy az öccse megölt valakit, majd öngyilkos lett. A találkozás megváltoztatja mindkettejük életét. Nemsokára kiderül, hogy egy megszállott műkincsgyűjtő áll a gyilkosságok hátterében, és nem Ashton öccse az egyetlen áldozat. Lila és Ashton is veszélybe kerül. Egy bérgyilkos vadászik rájuk, miközben rég elveszettnek hitt, felbecsülhetetlen értékű cári kincsek kerülnek elő, és A gyűjtő története egyre szövevényesebb lesz.

Ashton és Lila is megtalálja a maga kincsét, a szerelmet, ami fontosabb és értékesebb minden műtárgynál.

GABO

Adatlap

Oldalszám
576
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2015
ISBN
9789636899318
Fordította
Gondáné Kaul Éva
Új

Letöltés

a gyűjtő részlet

Letöltés (0)

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: