Barion Pixel
  • Kiárusítás!
  • -891 Ft
Julie Garwood: Szívtipró - A romantika rózsái Julie Garwood: Szívtipró - A romantika rózsái

Julie Garwood:

Szívtipró

A romantika rózsái

Eredeti ár: 1 690 Ft
Online ár: 799 Ft
Adóval együtt

Tom a jóképű fiatal pap egy forró nyári napon a gyóntatószékben várja a bűneiket megbánó hívőket.

Már éppen menni készül, amikor a fülkébe egy férfi lép, aki Szívtipróként mutatkozik be, és gyónni kezd. A férfiról kiderül, hogy többszörös gyilkos, és túl sok mindent tud Tomról. Gyónását azzal fejezi be, hogy következő áldozata Tom gyönyörű húga, Laurant.

 

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Tom a jóképű fiatal pap egy forró nyári napon a gyóntatószékben várja a bűneiket megbánó hívőket.

Már éppen menni készül, amikor a fülkébe egy férfi lép, aki Szívtipróként mutatkozik be, és gyónni kezd. A férfiról kiderül, hogy többszörös gyilkos, és túl sok mindent tud Tomról. Gyónását azzal fejezi be, hogy következő áldozata Tom gyönyörű húga, Laurant. Tom segítségül hívja az FBI-nál dolgozó gyerekkori barátját, Nicket, aki ettől kezdve Laurant testőre lesz.

Amikor Szívtipró ismét jelentkezik azzal, hogy nem bírta kivárni, míg elkaphatja Laurant-t, és addig is meg kellett ölnie egy másik nőt, a holttest felfedezése után az FBI is bekapcsolódik a nyomozásba. Szívtipró egy magnókazettát is eljuttat a rendőrségre, melyen a meggyilkot nő halálsikolyai hallhatók.

Nick és Laurant eközben eljátsszák az amerikai kisváros lakóinak, hogy jegyben járnak, annak érdekében, hogy kiugrasszák a gyilkost rejtekhelyéről. A színjáték egy idő után azonban már nem színjáték, ugyanis a két fiatal között mély, szenvedélyes szerelem szövődik.

GABO

Adatlap

Sorozatok
A romantika rózsái
Oldalszám
448
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2012
ISBN
9789636895518
Fordította
Tóth Gizella
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: