Romantikus

Liliana Hart:

Go-go girl és a halott örökös

Fejős Éva könyvtára

Liliana Hart: Go-go girl és a halott örökös - Fejős Éva könyvtára

Addison Holmes lassan okleveles magánnyomozó lesz, ha egyáltalán kihúzza az élők sorában a vizsga időpontjáig… Szokás szerint minden összekuszálódott körülötte, egyre több a megoldandó ügye, váratlanul eltűnt örökösök és DNS-minták nyomában jár. Ráadásul betoppan hozzá a szertelen, vagány festőművész nővére, otthonában pedig távcsövek szegeződnek rá.

Bővebb leírás

2 999 Ft

(árat csökkentettünk 15 %-kal)

2 549 Ft

Emailben értesítjük amint a könyv megrendelhető!
Értesítést kérek!

Addison Holmes lassan okleveles magánnyomozó lesz, ha egyáltalán kihúzza az élők sorában a vizsga időpontjáig… Szokás szerint minden összekuszálódott körülötte, egyre több a megoldandó ügye, váratlanul eltűnt örökösök és DNS-minták nyomában jár. Ráadásul betoppan hozzá a szertelen, vagány festőművész nővére, otthonában pedig távcsövek szegeződnek rá. Foglalkoznia kellene a helyi gengszter fenyegetésével is, aki kilátásba helyezi, hogy elteszi láb alól, hiszen a lány kénytelen egy kábítószerügyletbe beleütni az orrát.

Nagy szerencséje, hogy ismét a két ellenállhatatlan nyomozó, a titokzatos Nick és a munkában kegyetlen hajcsár Savage ügynök védelmét élvezi.

Ki szereti őt jobban, ki a figyelmesebb, és melyikükhöz húz a lány szíve? Ha minden jól megy, végre összefutnak a szálak…


"Addison élete veszélybe kerül, szerencsére ő nem vesz erről tudomást, van elég baja... Otthonában szinte állandó szereplőkké válnak a szomszédokból verbuválódott önkéntes polgárőrcsapat furcsa tagjai, szoknia kell a redőnyökön is átlátó távcsövek jelenlétét és a fürkésző tekinteteket. Csoda-e, hogy alig mer melltartó nélkül hazatérni? A Go-go girl sorozat harmadik kötete is őrülten humoros, kedves és izgalmas. Aki elolvassa, alig várja majd a következő részt…"

Fejős Éva

  • Sorozatok Fejős Éva könyvtára - Go-go girl
  • Oldalszám 336
  • Kötés Fűzött
  • Kiadási év 2015
  • ISBN 9786155469664
  • Fordította Turcsányi Móika


No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

30 más termék ugyanabban a kategóriában:

Romantikus

Írók

Kosár  

Nincs termék

0 Ft Szállítás
0 Ft Összesen

Kosár Fizetés

Hírlevél

Nyilatkozom, hogy elolvastam és elfogadom
az adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatót

Kövessen minket

Képek, szövegek szerzői joga: © Akkord, Ciceró, Gabo könyvkiadók