Barion Pixel
  • -15%
Clara Bensen: Poggyász nélkül - Minimalista mese szerelemről és barangolásról Clara Bensen: Poggyász nélkül - Minimalista mese szerelemről és barangolásról

Clara Bensen:

Poggyász nélkül

Minimalista mese szerelemről és barangolásról

Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 542 Ft
Adóval együtt

A fiatal felnőttkori magába zuhanásból épphogy felépült Clara Bensen úgy dönt, hogy az egyik online párkeresőn való regisztrálással teszteli visszatérését az életbe. Az álmában sem jutott eszébe, hogy a konvenciók felrúgásáról elhíresült, rendkívül energikus egyetemi professzorral, Jeffel fog megismerkedni.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Egy ruha, három hét, nyolc ország – nulla poggyász

 

A fiatal felnőttkori magába zuhanásból épphogy felépült Clara Bensen úgy dönt, hogy az egyik online párkeresőn való regisztrálással teszteli visszatérését az életbe. Az álmában sem jutott eszébe, hogy a konvenciók felrúgásáról elhíresült, rendkívül energikus egyetemi professzorral, Jeffel fog megismerkedni. Még szinte egymás vezetéknevét sem tudják, máris megállapodnak, hogy belevágnak egy nyolc országot érintő, háromhetes, kockázatos kísérleti utazásba. Hogy mi ebben a turpisság? Az, hogy mindezt szállodai foglalás, terv, és ami a pláne, poggyász nélkül teszik.

 

Clara sztorija a kalandorokat és az otthon ülőket egyaránt meg fogja érinteni – egyszerre szerelmi történet, úti beszámoló és ragyogó modern megközelítése az ősrégi kérdésnek: honnan vegyük a bátorságot, hogy felfedezzük a komfortzónánkon túli világot? Lehet valakit szeretni címkék és elkötelezettségek kényszere nélkül? Valóban lehetséges hátrahagyni a poggyászunkat?

GABO

Adatlap

Oldalszám
342
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2016
ISBN
9789634062530
Fordította
Komló Zoltán
Új

Letöltés

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: