Barion Pixel
  • -15%
Julia Quinn: Mr. Cavendish, ha jól sejtem? - Wyndham két hercege–sorozat 2. Julia Quinn: Mr. Cavendish, ha jól sejtem? - Wyndham két hercege–sorozat 2.

Julia Quinn:

Mr. Cavendish, ha jól sejtem?

Wyndham két hercege–sorozat 2.

Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 542 Ft
Adóval együtt

Amelia Willoughby azóta Wyndham hercegének a jegyese, amióta az eszét tudja. Szó szerint. A szerződést ugyanis még akkor kötötték meg, amikor mindössze hat hónapos volt, és onnantól fogva az egész életét azzal töltötte, hogy várt. És várt. És várt… Thomas Cavendishre, a fennkölt hercegre, hogy végre valahára rászánja magát a házasságra.

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

 

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Amelia Willoughby azóta Wyndham hercegének a jegyese, amióta az eszét tudja. Szó szerint. A szerződést ugyanis még akkor kötötték meg, amikor mindössze hat hónapos volt, és onnantól fogva az egész életét azzal töltötte, hogy várt. És várt. És várt… Thomas Cavendishre, a fennkölt hercegre, hogy végre valahára rászánja magát a házasságra. Ám ahogy messziről figyeli a férfit, az a nyugtalanító gyanú ébred benne, hogy a herceg soha egyetlen gondolatot sem pazarol rá…

 

Ez igaz is. Nem gondol rá. Thomasnak nagyon is ínyére van a jegyesség – ezzel is kordában lehet tartani a férjvadászokat –, és igenis el akarja venni a lányt feleségül… majd valamikor. Amikor azonban épp kezd rádöbbenni, hogy a menyasszonya több is lehet ennél, Thomas világát alapjaiban rengeti meg a rég elveszett unokafivére érkezése, aki talán Wyndham hercege, de az is lehet, hogy nem. És ha nem Thomas a herceg, akkor nem jegyesek Ameliával. Ami a világ legkegyetlenebb tréfája, mert ez a rátarti és előkelő herceg elkövette azt a hibát, hogy szerelmes lett… a saját menyasszonyába!

GABO

Adatlap

Sorozatok
Wyndham két hercege-sorozat
Oldalszám
368
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2016
ISBN
9789634063124
Fordította
Takács Erzsébet
Új

Letöltés

mr. Cavendish részlet

Letöltés (0)

16 további termék ebben a kategóriában: