Barion Pixel
  • -15%
Julia Quinn: És boldogan éltek - A Bridgerton család (új kiadás) Julia Quinn: És boldogan éltek - A Bridgerton család (új kiadás)

Julia Quinn:

És boldogan éltek

A Bridgerton család kiegészítő kötet

Eredeti ár: 3 890 Ft
Online ár: 3 307 Ft
Adóval együtt

Ebben a kötetben Julia Quinn nyolc érdekes, mulatságos, szívmelengető „második epilógust” írt, és egy bónusztörténetet nem másról, mint magáról a bölcs és szellemes matriarcháról, Violet Bridgertonról. Ismerjék meg újra a Bridgerton család tagjait!

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

A Bridgerton család könyvsorozat kötetei:

1. kötet - A herceg és én

2. kötet - A vikomt, aki engem szeretett

3. kötet - Tisztességes ajánlat

4. kötet - Mr. Bridgerton csábítása

5. kötet - Sir Phillipnek szeretettel

6. kötet - Rossz kor

7. kötet - Csókja megmondja

8. kötet - Esküvő lesz

 

Kiegészítő kötetek:

És boldogan éltek

Lady Whistledown további megfigyelései

 

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy történelmi romantikus regényeket jegyző írónő, aki megalkotott egy családot... Illetve nem csak egy családot. Nyolc testvért, számos sógort, sógornőt, vőt, menyet, fiút, lányt, unokahúgokat, unokanővéreket, unokaöcsöket, unokabátyokat (nem is szólva egy túlsúlyos corgi kutyáról), plusz egy ellenállhatatlan matriarchát, aki mindannyiukkal felér...

Ők a Bridgerton család: nem is család, inkább elemi erő. Az olvasók nyolc könyvön át nevettek, sírtak, szerették őket. De többet akartak. Ezért az olvasók azt kérdezték a szerzőtől: Mi történt azután? Simon elolvassa apja leveleit? Francescának és Michaelnek végre lesz gyermeke? Ki nyeri a Pall Mall-visszavágót? A „Vége” tényleg a történet végét jelenti? Ebben a kötetben Julia Quinn nyolc érdekes, mulatságos, szívmelengető „második epilógust” írt, és egy bónusztörténetet nem másról, mint magáról a bölcs és szellemes matriarcháról, Violet Bridgertonról. Ismerjék meg újra a Bridgerton család tagjait!

GABO

Adatlap

Sorozatok
Bridgerton család
Oldalszám
360
Kötés
kartonált
Kiadási év
2022
ISBN
9789635663088
Fordította
Bozai Ágota
Kiadó
GABO
Eredeti cím
Happily Ever After
Új

16 további termék ebben a kategóriában: