Barion Pixel
  • -15%
Frank Herbert: A Dűne Istencsászára Frank Herbert: A Dűne Istencsászára

Frank Herbert:

A Dűne Istencsászára

A Dűne 4.

Eredeti ár: 5 990 Ft
Online ár: 5 092 Ft
Adóval együtt

Leto Békéje soha nem ismert stabilitást hozott, megszüntetve a nyomort és a háborúkat. Ám ennek a békének ára van.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

A Dűne-sorozat kötetei:

1. A Dűne (filmes borítóval itt érhető el!)

2. A Dűne messiása

3. A Dűne gyermekei

4. A Dűne istencsászára

5. A Dűne eretnekei

6. A Dűne Káptalanház

Kedvezményes könyvcsomagban itt érthetők el!

További kötetek:

Dűne-képregények (Dűne képregény, Atreides-ház képregény)

Caladan-trilógia

A Dűne sivatagjai, a hatalmas homokférgek és a vad fremenek már csupán legendák – az Arrakis zöldellő világ, a hatalmas Impérium élettel teli központja. Paul Muad-Dib fia, II. Leto, a homoksügérekkel szimbiózisba lépett, jövőbe látó Istencsászár immár három és félezer éve uralkodik az emberiségen. Leto Békéje soha nem ismert stabilitást hozott, megszüntetve a nyomort és a háborúkat. Ám ennek a békének ára van.

Leto vasmarokkal igazgatja birodalmát. Hogy elérje célját, és végigvezesse az emberiséget az Arany Ösvényen, zsarnoki elnyomást teremt. Félelmetes amazonokból álló serege a világegyetem minden zugába elviszi a megtestesült Isten parancsait, fűszer fölötti monopóliuma pedig engedelmességre kényszeríti a csillagközi utazást biztosító Űrligát, a Bene Gesserit rendet, a fejlett gépekkel kísérletező ixieket és az emberi testet megcsúfoló tleilaxiakat. Több évezrednyi uralom után azonban egyre közeledik a nap, amikor talán valaki sikeresen ledönti a zsarnok Atreidest a trónjáról. De ki lehet játszani magát a mindent látó Istent?

A klasszikus Dűne-sorozat negyedik kötetében Frank Herbert egy megváltozott univerzumba vezeti be olvasóit, ám a regényében feldolgozott témák ugyanazok, mint korábban: mi az uralom lényege, hogyan működik a vallás, és miként válik átokká a jövőbe látás áldása. A Dűne Istencsászára a zsarnoki II. Leto története, aki egyszerre elnyomó és áldozat, hosszú uralma alatt pedig bepillantást nyújt az emberiséget mozgató legalapvetőbb törvényszerűségekbe.

GABO

Adatlap

Oldalszám
407
Kötés
keménytábla védőborítóval
Kiadási év
2021, 2023
ISBN
9789635665471
Fordította
Horváth Norbert
Kiadó
GABO
Új

16 további termék ebben a kategóriában: