Barion Pixel
  • -15%
Douglas Adams: Galaxis útikalauz stopposoknak Douglas Adams: Galaxis útikalauz stopposoknak

Douglas Adams:

Galaxis útikalauz stopposoknak


Eredeti ár: 7 990 Ft
Online ár: 6 792 Ft
Adóval együtt

Ez a történet a szörnyen ostoba csütörtökről és a rendkívüli következményeiről szól, és arról, hogy miért sokkal biztonságosabb a világegyetem, ha van nálunk egy törülköző.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Ez a történet a szörnyen ostoba csütörtökről és a rendkívüli következményeiről szól, és arról, hogy miért sokkal biztonságosabb a világegyetem, ha van nálunk egy törülköző.

Ez a történet emellett egy könyvről is szól, melynek címe: Galaxis útikalauz stopposoknak. Ez nem földi könyv, sosem adták ki a Földön, és a szörnyű katasztrófát megelőzően egyetlen földlakó se látta vagy hallott róla. A könyv mindazonáltal szerfelett figyelemreméltó. Valószínűleg ez a legfigyelemreméltóbb könyv, ami csak napvilágot látott a Kisgöncöl óriási kiadóhivatalainak gondozásában – bár a földlakók ezekről se hallottak. Ez a könyv nem csupán hallatlanul figyelemreméltó, hanem elképesztően sikeres is. Népszerűbb, mint a Mennyei Házi Mindentudó, jobban fogy, mint a Hatvanhárom További Figura Súlytalanság Esetére című illusztrált kiadvány, és ellentmondásosabb, mint Oolon Coluphid filozófiai bombaként robbanó trilógiája: a Hol Tévedett Isten, a Még Néhány Isten Legsúlyosabb Tévedéseiből és a Végül Is Kicsoda Ez Az Isten Egyáltalán? A Galaxis Külső Peremének néhány liberálisabb civilizációja számára a Galaxis útikalauz már kiszorította a hatalmas Encyclopaedia Galacticát, s egyedül tölti be az összes tudás és bölcsesség tárházának szerepét, mert noha sok benne a hézag, és tele van kétes, de legalábbis üvöltően pontatlan adattal, két fontos vonatkozásban felülmúlja kevésbé szárnyaló elődjét. Egyrészt némileg olcsóbb, másrészt borítóján a következő szavak láthatók, szép nagy betűkkel szedve: NE ESS PÁNIKBA!

GABO

Adatlap

Oldalszám
696
Kötés
Kötött
Kiadási év
2010, 2013, 2015, 2019, 2021, 2023
ISBN
9789635665242
Fordította
Molnár István, Nagy Sándor, Kollárik Péter, Németh Attila
Kiadó
GABO
Eredeti cím
The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy
Új

16 további termék ebben a kategóriában: