Barion Pixel
  • -15%
Isaac Asimov: Alapítvány és Birodalom - Az Alapítvány sorozat 4. kötete Isaac Asimov: Alapítvány és Birodalom - Az Alapítvány sorozat 4. kötete

Isaac Asimov:

Alapítvány és Birodalom

Az Alapítvány sorozat 4. kötete (Új fordítás)

Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt

A klasszikus történet folytatásában Isaac Asimov tovább boncolgatja az emberi társadalmak működését és törvényszerűségeiket, arra keresve a választ, hogyan lehetne megjósolni a jövőt a tudomány segítségével.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

A sorozat köteteink sorrendje: 

1. Előjáték az Alapítványhoz

2. Az Alapítvány előtt

3. Alapítvány

4. Alapítvány és Birodalom

5. Második Alapítvány

6. Az Alapítvány pereme

7. Alapítvány és Föld

A Galaktikus Birodalom bukása elkezdődött. A távoli világok lassan modern barbárságba süllyednek, miközben elfeledik a modern tudomány vívmányait. A galaxis széli, jelentéktelen bolygón, a Terminuson azonban már működésbe lépett a matematikus Hari Seldon évezredes terve. Az Alapítvány vezetői, kihasználva tudásukat és leleményességüket, még a legnagyobb ellenfelekkel is szembe szállnak. Ám még a nagy Seldon sem számíthatott minden váratlan tényezővel, ami veszélybe sodorhatja az új aranykor eljövetelét.

A klasszikus történet folytatásában Isaac Asimov tovább boncolgatja az emberi társadalmak működését és törvényszerűségeiket, arra keresve a választ, hogyan lehetne megjósolni a jövőt a tudomány segítségével. Az Alapítvány-trilógia évtizedekkel a megírása után is elgondolkodtató olvasmány, aminek ott a helye minden sci-fi olvasó polcán.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Alapítvány
Oldalszám
368
Kötés
kartonált
Kiadási év
2021
ISBN
9789634067368
Fordította
Sámi László
Kiadó
GABO
Eredeti cím
Foundation and Empire
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: