Barion Pixel
  • -15%
Arkady Martine: Birodalomnak nevezett emlék Arkady Martine: Birodalomnak nevezett emlék

Arkady Martine:

Birodalomnak nevezett emlék


Eredeti ár: 5 490 Ft
Online ár: 4 667 Ft
Adóval együtt

Mahit Dzmarnak egy túlságosan is vonzó idegen kultúrában kell elboldogulnia, és rejtegetnie egy olyan horderejű technológiai titkot, amely egyszerre jelentheti állomása bukását, ugyanakkor meg is akadályozhatja összeomlását.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Amikor Mahit Dzmare nagykövet megérkezik a több bolygórendszerből álló Teixcalaani Birodalomba, megtudja, hogy elődje – a kicsi, de függetlenségét harciasan őrző Lsel Bányászállomás nagykövete – halott. Azt azonban senki sem hajlandó beismerni, hogy a férfi halála nem baleset volt, sem azt, hogy Mahit lehet a következő áldozat: ehhez túlságosan is nagy a politikai bizonytalanság a császári udvar legmagasabb köreiben.

Mahitnak fel kell göngyölítenie, ki áll a gyilkosság hátterében, meg kell mentenie önmagát és állomását Teixcalaan megállíthatatlannak tűnő terjeszkedésétől. Mindeközben egy túlságosan is vonzó idegen kultúrában kell elboldogulnia, és rejtegetnie egy olyan horderejű technológiai titkot, amely egyszerre jelentheti állomása bukását, és akadályozhatja meg összeomlását.

GABO

Adatlap

Oldalszám
536
Kötés
kartonált
Kiadási év
2021
ISBN
9789635661565
Fordította
Kleinheincz Csilla
Kiadó
GABO
Eredeti cím
A Memory Called Empire
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: