Barion Pixel
  • -15%
René Hoffman: Sebastian Vettel - Út a csúcsra René Hoffman: Sebastian Vettel - Út a csúcsra

René Hoffman:

Sebastian Vettel

Út a csúcsra

Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 542 Ft
Adóval együtt

A Sebastian Vettellel és más versenyzőkkel való számtalan találkozása és a velük folytatott beszélgetések, valamint a Forma-1 történetével részben drámai, részben csillogó világával kapcsolatos megalapozott ismeretei alapján meséli el René Hoffman könyve azt a történetet, amely bemutatja, hogyan érik az autósport fiatal zsenije magabiztos férfivá és sportolóvá.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Sebastian Vettel neve a legek, a szuperlatívuszok világába repíti az embert: ő a legfiatalabb Forma-1-es világbajnok, gyorsabb, aprólékosabb és precízebb, mint előtte bárki más. Sportolóként elérte azt, ami Michael Schumacher után lehetetlennek tűnt. Sebastian Vettel nemes egyszerűséggel újraértelmezi a Forma-1 világát. Ez ihlette meg a neves sportújságírót, René Hoffmant, aki ebben a kiadványban rendkívüli részletességgel mutatja be azt az embert, aki megtestesíti az autóversenyzés újfajta művészetét.

Ez a könyv nem csak a nagy bajnokra fókuszál, hanem a 2012-es szezonra is, amely új kihívásokat tartogatott az ifjú német számára. Az egymás után begyűjtött két világbajnoki cím után a kivételes versenyző olyan kritikaáradattal nézett szembe, amelyek legalább annyit foglalkoztak a gesztusaival és a frizurájával, mint az eredményeivel. Sebastian Vettel viszont soha nem akart mindenki kedvence lenni, ezen még a sikerei sem változtattak.

A Sebastian Vettellel és más versenyzőkkel való számtalan találkozása és a velük folytatott beszélgetések, valamint a Forma-1 történetével részben drámai, részben csillogó világával kapcsolatos megalapozott ismeretei alapján meséli el René Hoffman azt a történetet, amely bemutatja, hogyan érik az autósport fiatal zsenije magabiztos férfivá és sportolóvá.

GABO

Adatlap

Oldalszám
272+16 oldal képmelléklet
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2013
ISBN
9789636896652
Fordította
Szabó Miklós
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: